Hesabım
    Rachel Brosnahan Başrollü "I'm Your Woman"dan Fragman!

    Amazon filmi I'm Your Woman, izleyicileriyle buluşmaya hazır!

    The Marvelous Mrs. Maisel dizisi ile üç Emmy ödülünün sahibi olan Rachel Brosnahan, yoluna Amazon yapımı bir filmle devam ediyor. Brosnahan'ın yıldızı olduğu suç ve dram türündeki I'm Your Woman'dan fragman paylaşıldı. Fragmanda, 1970'li yıllara gidiyor ve bebeğiyle tek başına suçluların dünyasına girmek zorunda kalan genç bir kadının tehlikeli yolculuğunu izliyoruz.

    Amazon Prime Video'da gösterimini yapacak olan I'm Your Woman'dan iddialı bir fragman paylaşıldı. Özellikle Rachel Brosnahan'ın performansıyla konuşulacağı düşünülen filmin konusu ise şöyle: I’m Your Woman, hırsızlık yapan kocasının ortaklarının parasını alarak kaçması üzerine çocuğu ile yollara düşmek zorunda kalan genç bir kadının hikayesini konu ediyor. Suçlular genç kadın ve bebeğinin peşine düşecek ve sığınacak hiçbir yer kalmayacaktır. Jean'in kocası Eddie'nin eski bir arkadaşı olan Cal ve ailesi yardım edecektir. Cal bir gün gizemli bir şekilde ortadan kaybolur. Artık suçluları kovalamak Cal'ın karısı Teri ve Jean'e kalır. İki genç kadın, yeraltı mafyalarına karşı hayatta kalmak için zorlu bir mücadeleye girişir.

    I'm Your Woman, prömiyerini AFI Fest'te yapmıştı. Ayrıca Chicago Uluslararası Film Festivali ve Philadelphia Uluslararası Film Festivali'nde gösterim gerçekleştirildi. I'm Your Woman'ın oyuncu kadrosunda Rachel Brosnahan'ın yanı sıra Bill HeckArinzé KeneMarsha Stephanie Blake gibi isimler yer alıyor. Filmin yönetmenliğini ise Fast Color, Miss Stevens, Stargirl gibi yapımlara imzasını atan Julia Hart üstleniyor. Senaryoda Hart'a Jordan Horowitz eşlik ediyor.

    I'm Your Woman filminin Amazon Video Prime platformu üzerinden 11 Aralık'ta izleyici karşısına geçmesi planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top