Hesabım
    Amy Adams ve Glenn Close'lu "Hillbilly Elegy"den Fragman!

    Netflix filmi Hillbilly Elegy'den fragman paylaşıldı.

    Oscar ödülüne layık görülen başarılı isim Ron Howard'ın yönetmen koltuğuna oturduğu Hillbilly Elegy'den fragman paylaşıldı. Netflix yapımı filmin başrolünü yıldız oyuncular Amy Adams ve Glenn Close paylaşıyor. Hillbilly Elegy'nin fragmanında üç farklı nesilden oluşan bir ailenin birlikte yaşama mücadelesini izliyoruz.

    J.D. Vance'ın çok satanlar listesinde yer alan aynı isimli kitabından uyarlanan filmin konusu ise şöyle: “Hillbilly Elegy”, Amerikan rüyasının günümüzdeki durumunu inceliyor ve Apalaş bir ailenin üç farklı nesline odaklanıyor. Hikaye, Yale Üniversitesi’nde hukuk okuyan ancak memleketine dönmek zorunda kalan ailenin en küçük üyesi tarafından anlatılıyor. Filmde J.D. Vance, kendi hikayesini anlatıyor. Evine geri dönen J.D., madde bağımlılığıyla mücadele eden annesi Bev ve eski anılarını sürekli olarak canlandıran anneannesi Mamaw arasında savaş veriyordur. 

    Tamamen kişisel bir yolculuğa çıktığımız Hillbilly Elegy'nin oyuncu kadrosunda J.D. Vance rolüyle Gabriel Basso, Bev rolünde Amy Adams, Mamaw rolünde Glenn Close'u izleyeceğiz. Son olarak Rebuilding Paradise ve Pavorotti belgesellerini hayata geçilen Ron Howard'ın Hillbilly Elegy ile bir kez daha ödül sezonunu silip süpürebileceği düşünülüyor. Howard, daha önce Akıl Oyunları filmiyle iki Oscar'ın sahibi olmuştu.

    Hillbilly Elegy 24 Kasım tarihinde Netflix'te izleyici karşısına çıkıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top