Hesabım
    Romantik Drama "Sylvie’s Love"dan Fragman!

    Film, 50'li yıllardaki bir aşka odaklanıyor

    Noel film sezonunda "Wonder Woman 1984", "Promising Young Woman" ve "One Night in Miami" sinemalara giderken, "Soul" Disney Plus'ta ve "The Midnight Sky" Netflix'te yayınlanacak. Unutulmaması gereken bir bağımsız cevher ise Amazon Prime'da karşımıza çıkacak., Yazar-yönetmen Eugene Ashe’in Tessa Thompson ve Nnamdi Asomugha başrollü filmi “Sylvie’s Love”, 1950'lerin büyüleyici caz atmosferinde yaşanan bir aşka odaklanacak.

    Film, bu yılın başlarında Sundance'ten övgüler topladı ve Noel Günü'nde Amazon Prime'da yayınlanacak. Amazon’un "Sylvie’s Love" için paylaştığı özette şu sözlere yer verildi: "Saksafoncu Robert (Asomugha), geceleri, daha az yetenekli ancak tanınmış bir grup liderinin arkasında bir caz dörtlüsünün üyesi olarak çalışıyor. Televizyonda bir kariyer hayal eden Sylvie (Thompson) ise yaz günlerini nişanlısının savaştan dönmesini beklerken, babasının plak dükkanındaki işlere yardım ederek geçiriyor. Robert, plak dükkanında yarı zamanlı bir işe başladığında, ikisi daha önce hissettiklerinden farklı olarak, derin bir tutku uyandıran arkadaşlığa başlar. Yaz sona ererken, hayat onları farklı yönlere çekerek ilişkilerini sona erdirir. Yıllar geçtikten sonra, Sylvie’nin bir TV yapımcısı olarak kariyeri adeta çiçek açarken, Robert, hayallerinden biraz uzak kalır. Tesadüfi bir toplantıda, Sylvie ve Robert'ın yolları tekrar kesişir ve hayatları değişirken, birbirlerine olan hislerinin aynı kaldığını görürler."

    Thompson aynı zamanda projede yönetici yapımcı olarak görev yapıyor ve siyahi romantizm filminde dönemsel dokunun da etkisiyle başrol oynamaya hevesliydi. Oyuncu, bu yılın başlarında ABC'ye senaryonun ona "The Notebook"u hatırlattığını söyledi. Thompson, “Aşık olan iki siyah insanın etrafında dönen bir film yapmak beni gerçekten etkiledi. Sanırım bu tehlike ve acı anlarında bile, hala karnımızı doyuruyor, bir şeyleri kutluyor, şarkı söylüyor, sevişiyor ve yaptığımız diğer tüm şeyleri yapmaya devam ediyoruz. Yani, insanlar olarak bizi ayakta tutacak şeyler." dedi.

    "Sylvie’s Love", 25 Aralık'ta Amazon Prime'da dünya çapında yayınlanmaya başlayacak. Filmin ilk fragmanı ise görücüye çıktı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top