Hesabım
    Deon Taylor, Korku Filmi "The Housemaid"i Uyarlıyor

    The Housemaid filmi Grave Hill olarak İngilizce'ye uyarlanıyor.

    Kore'nin en popüler film şirketlerinden biri olan CJ Entertainment, yeni uyarlama film Grave Hill için Deon Taylor ile iş birliğine gidiyor. Grave Hill, Vietnam yapımı meşhur romantik korku filmi The Housemaid'in uyarlaması olacak. Bu kez film, İngilizce dilinde olacak.

    2016'da hayata geçirilen Vietnam yapımı korku filmi The Housemaid uyarlama film olarak yeniden karşımıza çıkacak. Uyarlama film Grave Hill, orijinal yapıma sadık kalacak. The Housemaid, 1953 yılında geçiyordu. Vietnamlı genç bir kız, Fransızlar tarafından hizmetçi olarak işe alınır. Genç kız, bilinçsiz olarak bulunduğu yerin sahibine aşık olur. Ama kendini bir anda adamın vefat etmiş karısının intikam dolu hayaletiyle mücadele içinde bulur. Hayalet, birilerinin canını istiyordur. Orijinal filmin yönetmenliğini Invitation, Buster's Mal Heart gibi yapımlarda imzası bulunan Derek Nguyen üstlenmişti.

    Uyarlama film Grave Hill'in yönetmenliğini Traffik, Meet The Blacks, Supremacy, Dead Tone gibi yapımların başarılı yönetmeni Deon Taylor üstlenecek. Senaryoda ise Oscar ödüllü Geoffrey Fletcher'ın imzası bulunacak. Fletcher, Precious filmiyle ödüle layık görülmüştü. Grave Hill'in prodüksiyonuna 2021 yılının ilk aylarında başlanacak gibi görünüyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top