Hesabım
    8. Engelsiz Filmler Festivali, Kaldığı Yerden Devam Ediyor!

    Engelsiz Filmler Festivali, çevrimiçi gösterimlerini sürdürüyor.

    Bu yıl 8. kez düzenlenen Engelsiz Filmler Festivali'nin film gösterimleri tüm hızıyla devam ediyor. 12 Ekim'de başlayan festivalin gösterimleri 18 Ekim tarihinde sona erecek. Engelsiz Filmler Festivali'nin dördüncü gününde Kıvanç Sezer'in imzasını attığı "Küçük Şeyler" filmi, “Bu Enfes Pasta!” ve Eski Normal: Mekan seçkisinden filmler gösterime sunuldu. Ayrıca söyleşiler gerçekleştirildi.

    8. Engelsiz Filmler Festivali'nde geçtiğimiz gün Engelsiz Yarışma'dan Küçük Şeyler, Dünyadan seçkisinden “Bu Enfes Pasta!” yapımları sinemaseverlerin karşısına çıktı. Ayrıca Küçük Şeyler'in yönetmeni Kıvanç Sezer; Eski Normal: Mekan seçkisinden “En İyi Şehir Hiç Kurulmamış Olandır” filminin yönetmeni Christoph Schwarz ve “Seri Paraleller”'in yönetmeni Max Hattler ile filmler hakkında söyleşi yapıldı. Kıvanç Sezer söyleşisi 16 Ekim saat 20.00’a kadar çevrimiçi olarak izlenebilecekken Christoph Schwarz ve Max Hattler söyleşileri 17 Ekim saat 20.00’a kadar ulaşılabilir olacak.

    8. Engelsiz Filmler Festivali'nde sesli betimleme, ayrıntılı altyazı gibi seçeneklerle birlikte filmler gösteriliyor. Böylece tüm Türkiye'deki sinemaseverler ücretsiz ve engelsiz olarak sanata ulaşabiliyor. 12 Ekim tarihinde başlayan festival, 18 Ekim'e kadar devam edecek. Festival takvimi hakkında ayrıntılı bilgi için www.engelsizfestival.com adresine göz atabilirsiniz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top