Hesabım
    Armie Hammer, "Next Goal Wins"te Taika Waititi ile Yürüttüğü Çalışmadan Bahsetti

    Armie Hammer, yeni projeleri hakkında konuştu.

    Yıldız oyuncu Michael Fassbender'ın yıldızı olacağı Taika Waititi filmi Next Goal WinsArmie Hammer sayesinde yeniden gündeme geldi. Hammer, Collider ile gelecek filmi olan Rebecca hakkında röportaj yaparken Next Goal Wins hakkında da konuştu. Hammer film için yönetmen Taika Waititi ile birlikte nasıl bir çalışma yürüttüğünü anlattı.

    Armie Hammer, Lily James ile birlikte Netflix yapımı olan Rebecca sayesinde izleyici karşısına çıkacak. Oyuncu, Rebecca filminin tanıtımları sırasında Next Goal Wins hakkında konuştu. Jojo Rabbit ile Oscar sahibi olan Taika Waititi'nin yönetmeni olduğu filmde Hammer, Elisabeth Moss ve Michael Fassbender ile birlikte başrolde yer alıyor. Oyuncu, Collider'a verdiği röportajda Waititi ve film hakkında şu sözleri sarf etti: "Sette onunla birlikte çalışmak çok iyi. Uyumadığı zamanları kast ediyorum tabii. Şekerleme yaptığı zamanlar da oldukça etkileyici. Nereye giderse gitsin 'Kamerayı şuraya kurun, buraya kurun, ortaya kurun. Bitirmeniz ne kadar sürecek?' deyip duruyor. Ekip 'Üç dakika sürecek.' dediğinde, 'Tamam, harika' diyor ve uyumaya gidiyor. 2 dakika 59 saniye sonra gelip kameraların hazır olup olmadığını soruyor. Siz de şaşırıp kalıyorsunuz."

    Next Goal Wins, antrenör Thomas Rongen'in hikayesine odaklanıyor. Thomas Rongen, American Samoa takımını en dipten FIFA Dünya Kupası'na kadar yükseltmesiyle tanınıyor. Ancak Dünya Kupası'na yükselmesi Avusturalya'ya 2001 yılında 31-0 yenildiği gerçeğini değiştirmiyor. Komedi filminin ne zaman izleyici karşısına çıkacağı henüz bilinmiyor.

    Armie Hammer'ın yıldızı olduğu ve Daphne du Maurier'un 1938 tarihinde yayımlanan romanından uyarlanan Rebecca filmi ise Netflix'te 21 Ekim tarihinde sinemaseverlerle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top