Hesabım
    Nicolas Cage, Fantastik Dörtlü'nün Doctor Doom'u Olabilirdi

    Julian McMahon'dan önce Nicolas Cage, Doctor Doom karakteri için düşünülüyordu.

    2000'li yılların başında hayata geçirilen Fantastik Dörtlü serisinin kötü adamı Dr. Doom, yıllar sonra gündeme geldi. Karakterin solo filminin çekilip çekilmeyeceği büyük bir tartışma konusu olarak yerini korurken yıllar önce Dr. Doom olarak Nicolas Cage'i izleme ihtimalimizin olduğu ortaya çıktı. Açıklananlara göre Julian McMahon ile anlaşma yapılmasından önce Nicolas Cage, Doom için düşünülüyordu.

    Thor: Ragnarok, Godzilla Vs. Kong, Monster Problems gibi yapımların set arkası ekibinde yer alan Ryan Unicomb, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamayla birlikte gündeme oturdu. Unicomb, Dr. Doom'dan konsept tasarımları paylaştı ve şu sözleri sarf etti: "Julian McMahon'un rolü kapmasından önce Nicolas Cage, 2005 yapımı Fantastik Dörtlü'de Doctor Doom için seçilmişti. Bir konsept tasarımcısının Marilyn Manson ile olan benzerliğini kullanmasının ardından yapımcı ekibi Nicolas Cage'e gitme kararı verdi. O zamanlar film çok karaklıktı ve Doom'un görünümü 18+ olacaktı. Tabii ki hiçbir zaman hayata geçirilmedi, ama her şeye rağmen ilginçti."

    Jessica Alba, Chris Evans, Ioan Gruffudd, Michael Chiklis, Julian McMahon gibi isimlerin yıldızı olduğu 2005 yapımı Fantastic Four'un konusu ise şöyleydi: Fantastik Dörtlü, uzay yolculuğuna çıkan bir ekibin hikayesini anlatıyor. Reed Richards bir dehadır. Onun en yakın arkadaşı olan Benjamin Grimm bir pilottur. Onun sevgilisi olan Susan Storm oldukça güzel bir kadındır. Onun erkek kardeşi Johnny ise tezcanlı bir gençtir. Hep beraber bir uzay yolculuğuna çıkarlar. Geçirdikleri çok talihsiz bir kaza hepsinde çeşitli mutasyonlara yol açacaktır. Artık hiç biri, eskiden olduğu kişi olamayacaktır. Artık dünya dört adet yeni süper kahraman kazanmıştır. Yaşanan bu kötü olay, insanlığın yararına kullanılabilecek midir?

    Nicolas Cage, belki Doctor Doom olamadı; ama başka bir Marvel karakteri olan Ghost Rider'a hayat vermişti. Ayrıca Cage'in Superman için bir oyuncu seçmesi performansı da bulunuyor. Fantastic Four'un kahramanlarından Chris Evans ise Marvel'ın en büyük hayran kitlelerinden birine sahip süper kahramanı Captain America'ya dönüştü.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top