Hesabım
    Jeremy Strong Ve Bradley Cooper Yeni Proje İçin Bir Arada!

    Başarılı ikili, biyografi filmi için güçlerini birleştiriyor..

    Emmy ödülü sahibi olan ve son dönem "Succession"la adından sıkça söz ettiren Jeremy Strong, Bradley Cooper’ın Netflix için çektiği Leonard Bernstein biyografisi "Maestro"da yazar John Gruenn'i canlandırmak üzere anlaşma sağladı. Strong, geçen ay HBO'nun "Succession" filmindeki Kendall Roy rolüyle bir drama dizisindeki en iyi oyuncu dalında Emmy kazandı.

    Strong, şu sıralarda Netflix’in son filmi "The Trial of the Chicago 7"deki Jerry Rubin rolüyle de konuşuluyor. Diğer çalışmaları arasında; "Lincoln", "The Big Short" ve "Molly’s Game" yer alıyor. Gruenn, 1968'de yayınlanan biyografi “The Private World of Leonard Bernstein”ı yazdı. Cooper, Bernstein'ı canlandıracağı “Maestro”nun yapımcılığını, ortak yazarlığını, yönetmenliğini ve başrolünü üstleniyor.

    Bernstein, New York Filarmoni Orkestrası'nda 25 yaşında ilk kez sahneye çıktığında büyük bir ABD senfonisini yöneten ilk Amerikalı oldu. 1954'te "On the Waterfront" un bestesini yaptığı için Akademi Ödülü'ne aday gösterildi. Kariyeri, 1957'de “West Side Story”nin müziklerini bestelediğinde başladı. Bernstein, düzinelerce ulusal ve uluslararası yayın aracılığıyla klasik müziği popüler hale getirmesiyle tanınıyor.

    Carey Mulligan, Bernstein’ın eşi Felicia Montealegre’yi canlandıracak. Cooper, Tom McCarthy'le birlikte en iyi orijinal senaryo dalında "Spotlight" filmiyle Oscar kazanan Josh Singer'la birlikte "Maestro" nun senaryosunu yazdı. “Maestro” nun yapımcıları Martin Scorsese, Steven Spielberg, Cooper, Joint Effort olurken, yapımcı ortağı Todd Phillips, Kristie Macosko Krieger, Emma Tillinger Koskoff, Fred Berner ve Amy Durning olacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top