Hesabım
    Queen Latifah, Robert Duvall ve Ben Foster, "Hustle" Kadrosunda!

    Adam Sandler'ın yeni filmi Hustle'ın oyuncu kadrosu şekilleniyor.

    Basketbol temalı spor filmi "Hustle"ın oyuncu kadrosuna yeni isimler katıldı. Adam Sandler'ın yıldızı olacağı Hustle'ın oyuncu kadrosunda Queen LatifahRobert Duvall ve Ben Foster yer alacak. Ayrıca NBA oyuncusu Juancho Hernangomez, Jordan Hull, Maria Botto, Ainhoa Pillet ve spor yorumcusu Kenny Smith, Hustle'da performans sergileyecekler.

    Hustle bir Netflix orijinal yapımı olarak karşımıza çıkacak. Sandler'a ek olarak kadroya yeni katılan isimlerden Queen Latifah, Chicago'da sergilediği performansla Oscar'a aday olmuştu. Robert Duvall ise Tender Mercies filmiyle Oscar'ın sahibi olmuştu. Kadroya katılan bir diğer isim Ben Foster'ı, Hell or High Water, 3:10 to Yuma, The Messenger'dan tanıyoruz. Taylor Materne ve Will Fetters, Hustle'ın senaryosunu kaleme aldı. Hustle, Materne'nin ilk uzun metraj filmi olacak. Ancak Fetters'ı A Star Is Born'dan tanıyoruz. Filmin yönetmenliğini ise We The Animals ile tanınan Jeremiah Zagar üstleniyor.

    Hustle'ın konusu ise şöyle olacak: Hustle, bir yetenek avcısının hayatına odaklanıyor. Genç bir adam, hasız yere işinden kovulmasının ardından yurtdışında yetenekli bir basketbolcu keşfeder. Bunun ardından hem kendisinin hem de yeni keşfinin NBA’de başarılı olabileceğini kanıtlamak için onu ABD'ye getirmeye karar verir. Hustle'ın, 2018 yılında Legendary Pictures aracılığıyla hayata geçirilmesine karar verilmişti. Ancak Netflix, filmin haklarını satın aldı ve başrolüne Adam Sandler'ı yerleştirdi. Hustle'ın ne zaman izleyici karşısına çıkacağı henüz bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top