Hesabım
    Kristen Stewart'lı "Happiest Season"ın Hakları Hulu'ya Devredildi!

    Happiest Season filmi Hulu'da gösterilecek.

    Hulu, LGBTQ+ filmi Happiest Season'ın haklarını devraldı. Yıldız oyuncu Kristen Stewart'ın başrolünde yer aldığı Happiest Season, bir romantik komedi filmi olarak Hulu'da gösterime sunulacak. Duyurulara göre Şükran Günü zamanında film, izleyici karşısına çıkmış olacak.

    Kasım ayının sonunda sinemaseverlerle buluşacak olan Happiest Season'ın hakları Hulu'nun oldu. TriStar Pictures bünyesinde hayata geçirilen filmin başrolünü Kristen Stewart ile Mackenzie Davis paylaşıyor. TriStar'ın başında bulunan Nicole Brown, Happiest Season'ın Hulu'ya verilmesi hakkında şu sözleri sarf etti: "Bu tatil zamanında her zaman olduğundan daha fazla mutluluğu kullanabiliriz. Sony Pictures ve film yapımcıları için Clea'nın harika ve yenilikçi tatil temalı romantik komedi filminin ışıklar ağaçların üzerindeyken gösterilmesi çok önemliydi. Hulu bunu Amerika'da mümkün kılacağı için heyecanlıyız ve filmi en az bizim kadar sevdikleri için minnettarız."

    Filmin konusu ise şöyle: “Happiest Season”, kız arkadaşına evlenme teklifi etmeyi planlayan genç bir kadına odaklanıyor. Kız arkadaşının ailesinin her yıl bir araya geldiği günü kafasına koyan kadının planları beklenmedik bir gelişmeyle altüst olur. Kız arkadaşının ailesi muhafazakardır ve kızlarının lezbiyen olduğundan haberleri yoktur.

    Happiest Season'ın oyuncu kadrosunda Kristen Stewart ve Mackenzie Davis'in yanı sıra Aubrey Plaza, Alison Brie, Jake McDorman, Clea DuVall, Dan Levy, Victor Garber gibi önemli isimler bulunuyor. Filmin yönetmenliğini, aynı zamanda oyunculardan biri olan Clea DuVall üstleniyor. Mary Holland, DuVall ile birlikte senaryoyu kaleme aldı. Happiest Season daha önce prömiyerini herhangi bir festivalde yapmamıştı. Böylece doğrudan Hulu'da gösterimini yapmış olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top