Hesabım
    Yeni ‘Ghostbusters’, 2021 Yazında Gösterime Girecek

    Yeni nesil Hayalet Avcıları, orijinal filmden 37 yıl sonra geliyor

    Gişe rekorları kıran komedinin devamı niteliğindeki “Ghostbusters: Afterlife”, önümüzdeki yaz sinemalarda olacak. Filmin şimdiki vizyon tarihi 11 Haziran 2021 olarak planlandı ve bu tarih, orijinalinden tam olarak 37 yıl sonrasına denk düşüyor. 2020 için planlanan neredeyse her film gibi Sony, salgın sırasında birçok kez "Ghostbusters: Afterlife" için vizyon tarihini ertelemişti.

    Başlangıçta, 5 Mart 2021'e ertelenmeden önce 2020 Temmuz'unda vizyonda olması planlanmıştı. Koronavirüs'ün öngörülemezliği ve izleyicilerin küresel bir sağlık krizi sırasında sinemaya gitme endişesi göz önüne alındığında, yaz çıkış tarihinin değişip değişmeyeceği belli değil ama en azından elimizde bir tarih var. Sony ayrıca; 13 Ağustos 2021'de "Don't Breathe"in devam filminin prömiyerini yapacağını duyurdu. 2016’daki "Don't Breathe" filminin ortak yazarı Rodo Sayagues, korku filmiyle ilk yönetmenlik denemesini yapıyor. Ayrıca, devam filminin senaryosunu uzun süredir birlikte çalıştığı Fede Alvarez'le birlikte yazdı. 10 milyon dolarlık bütçeden gişede 157 milyon dolar kazanan “Don't Breathe” finansal bir başarı oldu.

    Jason Reitman, 1984 yapımı "Ghostbusters" ve 1989 yapımı "Ghostbusters II" olaylarını takip eden "Ghostbusters: Afterlife"ı yönetti. Yaklaşan bölüm, hikayenin 30 yıl sonrasında yer alacak ve küçük bir kasabaya taşınan bir aileye odaklanacak. Orada, hayalet yakalayan ikonik işle bağlantılarını keşfedecekler. Bill Murray, Dan Aykroyd, Ernie HudsonSigourney Weaver ve Annie Potts orijinal filmdeki rollerini yeniden canlandırırken, Carrie Coon, Finn WolfhardMckenna Grace ve Paul Rudd oyuncu kadrosuna yeni dahil olan isimler oldu. 

    Reitman ayrıca Gil Kenan'la birlikte senaryoyu yazdı. İlk “Hayalet Avcıları”, Ivan Reitman tarafından yönetildi ve Dan Aykroyd'la Harold Ramis tarafından yazıldı. Bill Murray, Akyroyd ve Ramis'in başrollerini hayalet avlayan parapsikologlar olarak oynadığı doğaüstü komedi, bir pop kültür fenomeni haline geldi. "Hayalet Avcıları" dünya çapında 295 milyon dolarlık bilet satışıyla o zamanın en yüksek hasılat yapan komedisi oldu.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top