Hesabım
    John Boyega, Colin Trevorrow'lu "Star Wars 9" Konsept Tasarımı Üzerine Konuştu

    Colin Trevorrow, Star Wars: The Rise of Skywalker'ı yönetseydi neler olacaktı?

    John Boyega, geçtiğimiz yıl vizyon giren Star Wars: The Rise of Skywalker hakkında konuştu. Film J.J. Abrams tarafından yönetildi, ancak önceleri düşünülen isim Jurassic World'ün başarılı ismi Colin Trevorrow'du. Yaz aylarında Trevorrow'un Star Wars'undan bir konsept tasarımı yayınlanmıştı. Boyega ise ilk kez bunun üzerine konuştu.

    Star Wars: The Rise of Skywalker, Star Wars hayranlarında ve hatta sıradan sinema izleyicilerinde büyük bir hayalkırıklığına neden oldu. Çünkü işin içerisine mantığa sığmayan karakter hikayeleri dahil edildi ve hak edilen son izleyicilere göre verilmedi. Bu tartışmaların sona erdiği düşünülürken seride Finn karakterini canlandıran John Boyega'dan bir açıklamada geldi. Bu açıklamanın nedeni Colin Trevorrow'un kafasında canlandırdığı Star Wars'un bir konsept tasarıma yansımasıydı. Tasarımda, Finn asi birliğinin başını çekiyordu. Boyega bu konuda şu sözleri sarf etti: "Bence Colin Trevorrow bu hikayeyi anlatacaktı. Mavi bayrak tutan Finn, kabilenin işaretlerinin yer aldığı AT AT'ler ve kasklarını çıkaran stormtrooperlar var. Bu çılgınca olabilirdi. Bu harika olabilirdi dostum."

    Bu gönderiyi Instagram'da gör

    Concept art from #colintrevorrow's #episode9

    Steve Weintraub (@colliderfrosty)'in paylaştığı bir gönderi ()

    Colin Trevorrow'un Finn karakteri için sağlam fikirleri olduğu biliniyor. Ancak bunları görme imkanımız hiçbir zaman olmayacak gibi görünüyor. The Rise of Skywalker ile birlikte Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac ve Adam Driver'a Star Wars evreninde veda ettik. LucasFilm, bir süre vereceği molanın ardından Taika Waititi gibi başarılı yönetmenlerle birlikte sinema dünyasındaki işlerine devam edecek. Disney+ üzerinden ise Obi Wan Kenobi, The Mandalorian ve Cassian Andor dizileri üzerinde çalışmalar sürüyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top