Hesabım
    Jason Statham'lı "Meg"in Devam Filminin Yönetmeni Kim Olacak?

    Devam filmi için, bir isim anlaşmaya çok yakın..

    80 metrelik, tarih öncesi bir köpekbalığı, devam filmi “The Meg 2” ile sinemalara geri dönüyor ve Warner Bros., filmi yönetmesi için “Rebecca” filminin arkasındaki isim olan Ben Wheatley'le anlaşmak üzere. Devam filminin gelişimi, “The Meg”in dünya çapında 530 milyon dolarlık etkileyici bir gelir elde etmesinden iki yıl sonra gerçekleşiyor.

    Bu film, dünya okyanuslarının Pasifik'teki en derin kısmı olan Mariana Çukuru'ndan çıkan canavar megalodonun etrafında dönüyordu. Diğer dalgıçları köpekbalığı saldırısından kurtarmak için gönderilen bir ABD Donanması dalgıcının hikayesinin anlatıldığı ilk filmde başrol oynayan Jason Statham'ın rolünü tekrarlaması bekleniyor.

    Statham, oyuncu olmadan önce İngiliz Milletler Topluluğu takımında birinci sınıf bir dalgıçtı. Jon ve Erich Hoeber senaryonun en son halini yazdılar ve metni Dean Georgaris'in ilk taslağından oluşturdular. Lorenzo di Bonaventura ve Belle Avery yapımcılar olarak geri dönüyor. Avery, on yıl boyunca "The Meg"i yapmaya çalıştı ve sonunda Çin'e iki düzine seyahat yaptıktan sonra finansmanını güvence altına aldı. Devam filminin yönetici yapımcıları ise Catherine Ying, Li Ruigang, E. Bennett Walsh, Gerald Molen ve Randy Greenberg olacak.

    Jon Turteltaub, Steve Alten’in 1997 tarihli kitabı “Meg: A Novel of Deep Terror”e dayanan orijinal filmi yönetti. Li BingbingRainn Wilson ve Ruby Rose da başrollerde yer aldı. Yeni filmi çekecek olan Wheatley'in yönetmenlik çalışmaları arasında Brie Larson, Cillian Murphy ve Armie Hammer'ın rol aldığı “Sightseers”, “Kill List”, “High Rise” ve “Free Fire” yer alıyor. Şu sıralarda ise, Netflix'te "Rebecca" adlı son filmi yayınlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top