Hesabım
    Creed III'ü Michael B. Jordan Yönetebilir!

    Creed III'ün yönetmeni yıldız oyuncu Michael B. Jordan olabilir

    Michael B. Jordan'ın Creed III'ün yönetmenliğini üstlenmek üzere MGM ile anlaşma yapmak üzere olduğu açıklandı. Henüz resmi bir duyuru bulunmuyor. Ancak Irvin Winkler'ın, Michael B. Jordan'ın kamera arkasına geçmesi üzerine öneride bulunduğu söyleniyor. Eğer Jordan Creed III'ün yönetmenliğini üstlenirse, ilk yönetmenlik deneyimini gerçekleştirmiş olacak.

    Michael B. Jordan'ın yıldızı olduğu Creed serisi, Ryan Coogler'ın yönetmenliğiyle 2015 yılında başlamıştı. Creed, Sylvester Stallone'un başrolünü üstlendiği Rocky'nin dünyasında geçiyor. Efsanevi boksör  Apollo Creed'in oğlu Adonis Creed'in hikayesini anlatan serinin ikinci filmi 2018 yılında Steven Caple Jr.'ın imzasıyla beyaz perdeye taşınmıştı. Şimdi ise Creed III için yeni arayışlara girildi. Michael B. Jordan'ın başrolünü üstlenecek olmasının yanı sıra yönetmen koltuğunda oturma ihtimali söz konusu olacak gibi görünüyor.

    Creed II'nin hikayeyi bıraktığı nokta ise şöyleydi: Hayat, genç boksör Adonis Creed için adeta denge sağlama mücadelesi haline gelmiştir. Bir sonraki büyük dövüşü için aldığı eğitim ve kişisel yükümlülüklerinin arasında denge sağlamaya çalışan Adonis, çok yakında ailesinin geçmişiyle bağları olan bir rakiple karşı karşıya gelecektir. Rocky ve Adonis ortak miraslarıyla yüzleşecek, savaşmaya değecek olan şeyleri sorgulayacak ve hiçbir şeyin ailenden daha önemli olmadığını keşfedeceklerdir.

    Yıldız oyuncu Jordan'ı son olarak Just Mercy filminde izlemiştik. Filmin Oscar kampanyasının yapılması planlanıyordu. Ama başarısızlıkla sonuçlandı. Diğer yandan Jordan'ı Without Remorse ve Methuselah yapımlarında izleyeceğiz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top