Hesabım
    Tiyatro ve Sinema Sanatçısı Hikmet Karagöz Hayatını Kaybetti

    Hikmet Karagöz'e veda...

    Bizimkiler dizisiyle tanıdığımız usta tiyatro, dizi ve sinema sanatçısı Hikmet Karagöz, hayatını kaybetti. Sevenlerini büyük bir üzüntüye sürükleyen haber, Hikmet Karagöz'ün kızı Zeynep Karagöz tarafından basın ile paylaşıldı. Ayrıca oyuncu Orhan Aydın da, Hikmet Karagöz'ünün vefatının ardından yaşadığı üzüntüyü sosyal medya üzerinden paylaştı.

    73 yaşındaki usta oyuncu Hikmet Karagöz hayata gözlerini yumdu. 1960'lı yıllarda amatör olarak tiyatrolarda oyunculuk yapmaya başlayan Karagöz, kariyerine 70'li yıllarda televizyona ve ardından da sinemaya geçiş yaparak devam etmişti. Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz, Faize Hücum, Bizimkiler yapımları rol aldığı dizi ve filmlerden bazılarıydı. Hikmet Karagöz, en çok Bizimkiler dizisindeki Abbas karakterini canlandırarak izleyicilerin akıllarına kazınmıştı.

    Aynı zamanda ressam olan Hikmet Karagöz, 1986 yılından bugüne suluboya ile eserler ortaya çıkarıyordu. Profesyonel ressam olan ve sergileri bulunan sanatçı için kızı Zeynep Karagöz sosyal medya üzerinden şu paylaşımda bulundu:

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top