Hesabım
    Netflix, Idris Elba Başrollü "Concrete Cowboy"un Haklarını Devraldı

    Concrete Cowboy, Netflix'te gösterime girecek.

    DC evrenine geçiş yapan yıldız oyuncu Idris Elba'nın başrolünde yer aldığı "Concrete Cowboy"un hakları Netflix'te devredildi. Ricky Staub'un imzasını attığı western dramı Concrete Cowboy'un Netflix'te 2021 yılı içerisinde gösterime gireceği resmi olarak açıklandı.

    Greg Neri’nin ödüllü  “Ghetto Cowboy” romanından uyarlanarak ekrana aktarılan Concrete Cowboy'un Netflix'te izleyici karşısına çıkmasına karar verildi. Ghetto Cowboy kitabı, Philedelphia'da bir siyahi topluluğunun yönettiği Fletcher Sokağı Ahırı'ndan ilhamını aldı. Söylenenlere göre Fletcher Sokağı Ahırı, 100 yıldan uzun süredir o bölgede yaşayanlar için bir kaçış noktası haline gelmişti. Filmin konusu ise şöyle olacak: 15 yaşındaki bir çocuğun hayatına odaklanıyor. Kuzey Philadelphia’da yaşayan babası Harp ile kalmak zorunda kalan Cole, yeni hayatına alışmakta fazlasıyla zorlanır. Ancak burada atlar ile tanışan Cole, bambaşka bir dünyanın kapılarını aralar.

    Concrete Cowboy'da Idris Elba ve Caleb McLaughlin baba oğul olarak karşımıza çıkacak. Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Method Man, Lorraine Toussaint, Jharrel Jerome, Kadrolsha Ona Carole gibi isimler yer alıyor. Filmin yönemeni Ricky Staub, Concrete Cowboy ile ilk uzun metraj film denemesini hayata geçirmiş oldu. Film, Toronto Film Festivali aracılığıyla dünya prömiyerini yapmıştı.

    Netflix'in Concrete Cowboy'u 2021 yılı içerisinde ne zaman gösterime sokacağı henüz bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top