Hesabım
    Timothee Chalamet Başrollü Bob Dylan Biyografik Film Projesi Durduruldu

    Bob Dylan biyografik filmi süresiz olarak durduruldu.

    James Mangold'un yönetmen koltuğuna oturacağı Bob Dylan biyografik filminin durdurulmasına karar verildi. Filmde yıldız oyuncu Timothee Chalamet'yi ünlü müzisyen Bob Dylan olarak izleyecektik. Açıklamayı yapan isim, The Trial of Chicago 7'ın sinematografisini üstlenen görüntü yönetmeni Phedon Papamichael oldu.

    Folk müziğin dünya çapındaki en önemli isimlerinden biri olan Bob Dylan'ın bir yıldıza dönüşme hikayesi, James Mangold ve Timothee Chalamet aracılığıyla beyaz perdeye aktarılacaktı. Ancak görüntü yönetmeni Phedon Paramichael'ın açıklamalarıyla birlikte, filmin hayata geçirilemeyeceği ortaya çıktı. Collider'a The Trial of Chicago 7'ın tanıtımları sırasında konuşan Paramichael, James Mangold ile birlikte Ferrari V Ford'da yaptığı çalışmaya gelen övgüye şu cevabı verdi ve ardından Bob Dylan biyografisinden bahsetti:

    "İkisi de 60'lar filmi. Bunlardan önce ne yaptığımı hatırlamıyorum. Mangold ile Bob Dylan filmi yapacaktık. Ama 60'lı yılların elektronik müziğine Timothee Chalamet ile birlikte gidemeyeceğiz. Bu film benim üçüncü 60'lar filmim olabilirdi. Henüz tamamen rafa kalkmadı. Ama COVID-19 sırasında hayata geçirilmesi zor bir proje. Çünkü küçük kulüplerde geçiyor, birçok dönem kıyafeti olacak ve dolayısıyla bolca makyaj gerekiyor. Yani muhtemelen bir sonraki projemiz Indiana Jones 5 olacak."

    James Mangold, Indiana Jones serisini Steven Spielberg'den devralmıştı. Paramichael'ın yaptığı açıklamalara göre Indiana Jones 5, hayata geçirecekleri bir sonraki proje olacak. Bu sırada Timothee Chalamet'nin merakla beklenen filmi Dune vizyon hazırlıklarını yapıyor. Ancak coronavirüs salgını, Dune'un gişe beklentilerinde değişikliklere yol açtı. Bu nedenle de vizyon tarihi yenilendi. Özellikle Amerika sinemaları henüz tam anlamıyla açılışını yapmış değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top