Hesabım
    Jennifer Lopez ve Armie Hammer, "Shotgun Wedding"de Buluşuyor

    Shotgun Wedding'in oyuncu kadrosu şekilleniyor.

    Lionsgate aksiyon ve komedi türündeki Shotgun Wedding'i hayata geçirmek için harekete geçti. Yeni duyuruya göre filmin başrolünde yıldız oyuncu ve müzisyen Jennifer Lopez ile son zamanların başarılı ismi Armie Hammer yer alacak. Lopez ve Hammer, Lionsgate ile Shotgun Wedding için anlaşma imzalamış bulunuyor.

    Two Night Stand ile tanınan Mark Hammer ile Single Parents'tan hatırladığımız Liz Meriwether'ın senaryosunu kaleme aldığı Shotgun Wedding için harekete geçildi. Shotgun Wedding'in yönetmen koltuğuna The Punisher dizisinin yanı sıra Sihirbazın Çırağı filmiyla tanıdığımız Jason Moore oturacak. Filmde Jennifer Lopez, Darcy'yi; Armie Hammer ise Tom'u canlandıracak. Darcy ve Tom'un aileleri düğünleri için bir araya gelmek durumundadır. Aileler her ne kadar sevecen olsalar da inatçı ve bildiklerini okuyan türdenlerdir. Bu durum da kutlama için tehdit oluşturmaktadır. Ancak bir anda düğün konuklarından biri rehin alınır ve ortalık aksiyon filmlerine döner. Darcy ve Tom, sevdiklerini korumak için ellerinden gelen her şeyi yapacaklardır. Ama bundan önce birbirlerini öldürmemeleri gerekmektedir.

    Lionsgate'in prodüksiyon başkanı Erin Westerman, Lopez ve Hammer'ın Shotgun Wedding için bir araya gelecek olmasıyla ilgili şu açıklamada bulundu: "Jennifer ve Armie'nin karşı konulamaz çekimi birbirlerinden ayrı olsalar da birlikte olsalar da, bu aksiyon komedi için onları mükemmel yapıyor. İkisi de aksiyon performansı da gösterebilecek çok eğlenceli oyuncular. Ama bu yapımı diğerlerinden ayıran şey, ikisinin tutan kimyası. Gözlerinizi onlardan alamayacaksınız."

    Shotgun Wedding'in prodüksiyonuna 2021 yılının ilk aylarında başlanacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top