Hesabım
    "Hashtag" Sinemalarda!

    Korku ve gerilim filmi Hashtag, sinemalarda izleyicilerini beklemeye başladı!

    Yerli korku filmi Hashtag sinemalardaki yerini aldı! Başaran Şimşek'in yönetmen koltuğuna oturduğu sosyal medya temalı korku filmi Hashtag için biletierinizi hemen alınÖzden Uçar ve Onur Böber'in senaryosuna imzasını attığı Hashtag, sinemalardaki izleyicilerini bekliyor. 

    Hashtag, film çekimi için ıssız bir yere giden 6 sosyal medya fenomeninin başlarına gelenleri konu ediyor. Altı influencer, gizemli bir yönetmenden beklenmedik bir teklif alır. Yönetmen onlardan yeni çekeceği korku filminde rol almalarını ister. İnfluencerlar, türü yeniden tanımlayacak olan korku filminde oynamayı kabul edince vakit kaybetmeden çekimlerin gerçekleşeceği yere gider. Onların gittikeri yer, medeniyetten uzakta bulunun bir dağ evidir. Film çekimi için geldikleri bu yerde fenomenleri kötü bir sürpriz beklemektedir. İnfluencerlar kendilerini geçmiş günahlarının bedelini öderken bulur.

    Bir süredir vizyona girmek için geri sayım yapan korku ve gerilim dolu gençlik filmi Hashtag'in yapımcılığını, aynı zamanda yönetmen Başaran Şimşek ile Soygun Oyunu: Büyük Vurgun filminde çalışan Ayşen Tan Yıldırım üstleniyor. Filmin oyuncu kadrosunda ise Özüm ÇakırEla YörüklüGülderen GülerBurak ÇobanErgülcan Akıncıoğluİrem DiriEren Emingil ve Elif İlkim Katmerci gibi isimler bulunuyor. Hashtag'in müziklerine rap müzisyeni Eko Fresh imzasını attı.

    Hashtag, bugünden itibaren sinemalarda izleyicileriyle buluşuyor!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top