Hesabım
    Scarlett Johansson, Hayatını Colin Jost ile Birleştirdi!

    Scarlett Johansson ve Colin Jost evlendi!

    Jesse Grant/Getty Images

    Açıklamalara göre yıldız oyuncu Scarlett Johansson ve komedyen Colin Jost'un hayatını birleştirmek üzere yaz aylarında yapılması gereken nikah töreni geçtiğimiz gün gerçekleştirildi. Coronavirüs salgını daha önce evlenmelerine engel olmuştu; ancak bu kez çift, yalnızca yakınlarının davetli olduğu bir törenle evlenmeyi başardı.

    Geçtiğimiz Mayıs ayı içerisinde nişanlanan Scarlett Johansson ve Colin Jost, dünya evine girdi. Açıklamalara göre tüm coronavirüs önlemleri alınarak tören gerçekleştirildi. Scarlett Johansson ve Colin Jost, birlikteliklerine 2017 yılında başlamıştı. Colin Jost'un söylediklerine göre, Scarlett Johansson'ın Saturday Night Live' katılması ile tanışmışlardı. Oyuncu, yazarın kaleme aldığı bir skeçte rol almıştı. Ancak bu olay 2010 yılında yaşanmış ve 2017'ye kadar kimse bir ilişkinin başlaması için harekete geçmemişti.

    2017'nin Kasım ayında ilişkilerini basın önünde resmiyete kavuşturan Scarlett Johansson ve Colin Jost, American Museum of Natural History Gala'da birlikte görüntülenmişlerdi. İlk fotoğrafları ise Vogue'un kamerasından oldu.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top