Hesabım
    Patrick Wilson, Indisious Serisinin Yeni Filmini Yönetecek!

    Insidious serisi, ikinci, üçüncü ve dördüncü filmler yok sayılarak devam edecek.

    Ruhlar Bölgesi serisi devam ediyor! Resmi açıklamalara göre ilk filmin yıldız oyuncusu Patrick Wilson, serinin yeni filminin yönetmen koltuğuna oturacak. Orijinal adıyla Insidious'ta Josh Lambert'a hayat veren Wilson, ilk filmin ardından karakterlerin yaşadıklarını anlatacak.

    James Wan'in yönetmen koltuğuna oturduğu Insidious'ın yönetmenliğini Patrick Wilson devralıyor. Daha önce hiç yönetmenlik deneyimi bulunmayan Wilson'ı Aquaman, Conjuring, Hard CandyWatchmen gibi yapımların yıldızı olarak tanıyoruz. Yeni Insidious filminin senaryosunu Leigh Whannell'ın yazdığı hikayeden uyarlayarak Scott Teems kaleme aldı. Whannell son olarak Görünmez Adam filmiyle büyük bir başarıya imza atmıştı. Ayrıca Insidious 3'ün yönetmenliğini üstlenmişti.

    Patrick Wilson, Insidious serisini Insidious The Last Key'in kaldığı yerden devam ettirmek yerine, ilk filmden sonra yaşananları anlatacak. Yeni filmde Josh Lambert ve ailesinin ruhlar aleminde yaşadığı korkunç deneyimin üzerinden 10 yıl geçmiş olacak ve Dalton, üniversiteye başlamış olacak. Wilson, Insidious hakkında şu sözleri sarf etti: "Lambertlar'ın yaşadıklarından sonra her şeyi toparlamaya ve seçimlerinin sonuçlarını göstermeye imkan verecek olan bir sonraki Insidious filmini yönetecek olmamdan heyecan ve onur duyuyorum. Bir filmi yönetmen hem profesyonel olarak, hem de kişisel olarak benim için bir dönüm noktası. Bana bu korkutucu ve hayaletli serinin devamı emanet edildiği için çok minnettarım."

    Insidious devam filmi, bir kez daha Blumhouse prodüksiyon şirketi aracılığıyla hayata geçirilecek. Jason Blum ise yapımcı koltuğunda bulunacak. Orijinal Insidious filminin konusu şöyleydi: Evde yaşanan tuhaf olaylar, Renai’ye evin hayaletli olduğunu düşündürür ve genç kadın kocasını taşınmaya zorlar. Bu sırada oğulları Dalton doktorların anlam veremediği bir komaya girer; tüm vücut fonksiyonları yerinde olmasına rağmen uyanamamaktadır. Aile yeni evlerine taşınmasına rağmen olaylar devam etmektedir; gece gündüz eşyalar yer değiştirmekte, kapılar açılıp kapanmakta ve etrafta tuhaf sesler duyulmaktadır. Josh, bu olanlara inanmasa da karısının ve annesinin eve medyum çağırmasına izin verir. O andan sonra olanlar ise en çok kendisini şaşırtacaktır.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top