Hesabım
    Wonder Devam Filmi "White Bird: A Wonder Story"yi Marc Forster Yönetecek

    Wonder'a devam filmi geliyor!

    Jacob Tremblay'in başrolünde yer aldığı 2017 yapımı "Wonder" filminin evreni genişliyor. Her ne kadar devam filmi adı altında çekilecek olsa da yeni film, Wonder'ın yazarı R.J. Palacio'nun imzasını attığı kitaplardan White Bird'den uyarlanacak bir 'mucize' hikayesi olacak. White Bird: A Wonder Story'nin yönetmenliğini Marc Forster yapacak.

    R.J Palacio'nun kaleme aldığı White Bird: A Wonder Story kitabı beyaz perdeye aktarılıyor. Film, Marc Forster tarafından çekilecek. Kitabın resmi konusu ise şöyle: Nezaket, hayat kurtarma gücüne sahiptir. Julian Albans 11 yaşında Beecher Hazırlık Okulu'ndan ayrılan zorba bir çocuktur. Julian'ı ziyaret etmek için Paris'ten büyükannesi gelir. Büyükannenin inanılmaz sevgi ve cesaret dolu hikayesi, bir şeylerin değişmesine neden olacaktır. Büyüannenin savaş öncesi adeta masala benzeyen hikayesi, Naziler'in Fransa'ya adım atmasıyla büyük değişim geçirmiştir. Bu sırada bir zamanlar onu dışlayan okul arkadaşı, kadının kurtarıcısı ve en iyi arkadaşı olmuştur.

    Yönetmen Marc Forster'ı Stranger Than Fiction, Quantum of Solace, Christopher Robin gibi yapımlardan tanıyoruz. The Art of Racing in the Rain ve War for the Planet of the Ape ile tanınan Mark Bomback, White Bird: A Wonder Story'nin senaryosunu kitaptan uyarlanarak kaleme alacak. Wonder filmi gişeden 305 milyon dolarlık hasılat elde ederek başarı kazanmıştı. Film, En İyi Makyaj ve Saç Tasarımı kategorisinde Oscar'a aday gösterilmişti.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top