Hesabım
    Sophie Turner'dan Bir Prenses Performansı Daha!

    Turner, bu kez sesiyle prensese hayat verecek

    "Game of Thrones"un yıldızlarından olan ve Sansa Stark rolüyle beğenilen bir performansa imza atan Sophie Turner’ın bir sonraki projesi yine tarihi bir hikaye ve kendisi, bu kez sesiyle de olsa kraliyet ailesinin bir üyesini canlandıracak. Turner, "Family Guy" yapımcısı, yazar ve aktör Gary Janetti'nin yarattığı ve baş yapımcılığını üstlendiği HBO Max’in animasyon dizisi “The Prince”in kadrosuna katılıyor.

    Dizi, Janetti tarafından seslendirilen yedi yaşındaki Prens George'a ve Prens William'la Cambridge Düşesi Kate Middleton'ın ilk doğan çocuklarıyla birlikte yaşadıklarına odaklanıyor. Turner, George'un kız kardeşi Prenses Charlotte'u seslendirecek. Janetti, haberi Cumartesi günü Cadılar Bayramı temalı bir paylaşım yaparak izleyicilere duyurdu. Janetti, videonun başlığına "Charlotte ile tanışın - Sophie Turner" diye yazdı. Klipte George, kardeşlerinin Cadılar Bayramı kostümlerini koordine etmeye çalışıyor ama bu olay için kendi kıyafetlerini seçtiğini fark ediyor.

    “The Prince” dizisinin seslendirme kadrosunda ayrıca, Prens Harry rolünde Orlando Bloom, Meghan Markle rolünde Condola Rashad, Kate Middleton rolünde Lucy Punch, George’un uşağı Owen rolünde Alan Cumming, Kraliçe Elizabeth rolünde Frances de la Tour ve Prens William rolünde Iwan Rheon rol alıyor.

    "The Prince", HBO Max için 20th Television ve Bento Box Entertainment tarafından yapılıyor. Bu, Janetti'nin daha önce Janetti ve eşi Brad Goreski'nin birlikte bir seyahat dizisi üzerinde çalıştığı duyurulduktan sonra, HBO Max'taki çalışmalarında yer aldığı ikinci dizi oldu. Janetti ayrıca "Will & Grace" için ortak yazarlık yaptı ve "Vicious" dizisini birlikte yarattı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top