Hesabım
    Filmmor Kadın Filmleri Festivali, Başvuruları Bekliyor!

    Filmmor Kadın Filmleri Festivali'nin başvuruları başladı.

    Bu yıl 19. kez düzenlenecek olan Uluslararası Gezici Filmmor Kadın Filmleri Festivali, kadın sinemacıların film başvurularını beklemeye başladı. Çevrimiçi olarak sinemaseverlerin karşısına çıkacak olan Uluslararası Gezisi Filmmor Kadın Filmleri Festivali'nin son başvuru tarihi 30 Kasım olacak.

    Her yıl kadın sinema emekçilerinin seslerini daha yüksek duyurabilmeleri için çalışmalar yapan Uluslararası Gezici Filmmor Kadın Filmleri Festivali, pandemi koşullarına uygun olarak izleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor. Çevrimiçi olarak düzenlenecek olan Filmmor Kadın Filmleri Festivali'nin başvuruları, festival@filmmor.com adresine iletilebilecek. Filmmor'dan gelen resmi açıklamaya göre, katılım formu, filmin yönetmeninin özgeçmişi ve fotoğrafı, filmden iki fotoğraf, basın dosyası ve filmin özet ile künyesinin başvuru mailinde yer alması gerekiyor.

    Başvuran filmler arasından Filmmor seçkisinde yer almaya hak kazanan yapımlar, filmmor.org adresi üzerinden açıklanacak. Ayrıca filmlerin gösterim tarih ve saatleri de web sitesi üzerinden duyurulacak. 19. Uluslararası Gezici Filmmor Kadın Filmleri Festivali'nin 2021 yılı içerisinde düzenlenmesi planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top