Hesabım
    Johnny Depp, Amber Heard'ün Yayınlattığı Haberlere Açtığı Davayı Kaybetti

    Johnny Depp, The Sun'a açtığı davayı kaybetti.

    Johnny Depp ve Amber Heard davası kaldığı yerden devam ediyor. Depp'in The Sun gazetesine açtığı karalama haber davası sonuçlandı. Mahkemenin verdiği karara göre Depp, haksız bulundu ve News Group, davayı kazandı. Haberlerde, Amber Heard'ün Depp tarafından şiddete maruz kaldığı yazıyordu.

    Amber Heard'ün geçtiğimiz yıllarda tüm basına yaydığı şiddet gördüğü görüntüleriyle birlikte Johnny Depp, büyük bir tartışma konusu haline geldi. Hem kariyerinde hem de sosyal yaşamında çöküşe geçen Depp'in açtığı davalardan biri, sonuçlandı. The Sun gazetesi, 2018 yılında Johnny Depp'in Amber Heard'de fiziksel şiddet uyguladığına dair bir haber yayınlamıştı. Depp, bu haberin iftira olduğunu ima ederek dava açtı. Ancak davada haksız olduğuna karar verildi. Yargıç, her iki tarafın da kendi kanıtlarını mahkemeye sunduğunu ve bunun üzerine sonuca varıldığını dile getirdi. Kanıtların ardından Johnny Depp'in Amber Heard'e uyguladığı şiddetin iftira olmadığı resmiyete kavuştu ve The Sun gazetesi aklandı.

    Johnny Depp ve Amber Heard'ün uzun süredir devam eden davalarına Winona Ryder ve Vanessa Paradis gibi Depp'in eski partnerleri de tanık olarak katılım sağladı. İngiliz yasalarına göre, davacının iddia ettiği konuda haklı olduğunu kanıtlaması davacıya avantaj sağlayacaktı. Ancak Depp, bu avantajı kaybetmiş oldu. The Sun gazetesinde tam 14 şiddet iddiası yayınlandı. Johnny Depp bu haberlere planlı aldatmacalar diyordu. Basına yaydığı haberlerde de Depp, ilişkileri boyunca asıl tacizcinin Amber Heard olduğunu söylüyordu.

    The Sun gazetesi sözcüsü, sonuçlanan dava hakkında şu sözleri sarf etti: "The Sun ayakta durdu ve 20 yıldan fazla süredir şiddet görenler için kampanyalar düzenledi. Aile içi şiddet kurbanları hiçbir zaman sessiz kalmamalı. Yargıça dikkatle verdiği bu karar için ve Amber Heard'e büyük bir cesaretle mahkemeye kanıtları sunduğu için teşekkür ediyoruz."

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top