Hesabım
    Tom Hardy, Vietnam Savaşı Filminde Başrol Oynayacak

    Filmin kadrosunda önemli yıldızlar var..

    Tom Hardy, Pete Davidson, Stephan James, Bill Skarsgård, Tye Sheridan, Ashton Sanders, Martin SensmeierMoises Arias ve Angus Cloud, Vietnam Savaşı draması “The Things They Carried”ın kadrosunda yer alacak. Proje, Tim O’Brien’ın, genç askerlerden oluşan bir müfreze ve onların Vietnam Savaşı sırasında ön saflardaki deneyimlerini konu alan romanına dayanıyor.

    Uyarlanan roman, 1990 yılında yayınlandı ve O’Brien’in 23. Piyade Tümeni’nde bir asker olarak yaşadıklarına dayanıyor. Kitapta, Vietnam Savaşı sırasında karada savaşmaya gönderilen Amerikan askerlerinden oluşan bir takımdaki genç adamlar, akıl sağlığı ve birbirleri için savaşırken, kendilerini kaos ve kafa karışıklığının ortasında buluyor. Hikaye, korku, cesaret, suçluluk ve kayıp temalarını araştırıyor.

    Rupert SandersScott B. Smith tarafından uyarlanan bir senaryodan filmi yönetecek. Yapımcılar, MJZ'den David Zander, Hardy ve Hardy Son & Baker'dan Dean Baker olacak. Filmin baş yapımcılığını ise MJZ'den Amy T. Hu üstleniyor. MadRiver International, yaklaşan Amerikan Film Pazarı'nda dünya çapındaki satışları yönetecek ve 9 Kasım'da açılacak olan pazarda Kuzey Amerika haklarını CAA Media Finance temsil edecek.

    Prodüksiyon, Tayland'da 2021'in başlarında başlayacak. Tom Hardy, son olarak "Capone" filmiyle karşımıza çıktı ve "Venom" filminin çekimlerini tamamladı. Gelecek filmleri arasında The Things They Carried dışında, Andrew Dominik imzalı "War Party" ve "Mad Max" filminin yine George Miller yönetimindeki devam filmi bulunuyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top