Hesabım
    Donal Logue, Resident Evil'da Brian Irons'ı Canlandıracak

    Resident Evil'a yeni bir isim daha eklendi.

    Resident Evil oyunlarının bir kez daha beyaz perdeye aktarılacağı resmi olarak açıklanmıştı. Filmin oyuncu kadrosu Donal Logue ile şekillenmeye devam ediyor. Gotham dizisinin başarılı oyuncusu Donal Logue'u Resident Evil'da Şef Brian Irons olarak izleyeceğiz. Karakteri özellikle Resident Evil 2 oyunundan hatırlıyoruz.

    Umbrella Corporation'ın yaydığı bir virüs nedeniyle ansızın mahvolan dünyayı anlatan Resident Evil oyunları, Milla Jovovich'li serinin ardından yeniden filmleştiriliyor. Hannah John-Kamen, oyunların meşhur başkarakteri Jill Valentine'a hayat verecek. Kaya Scodelairo, Claire Redfield'ı; Robbie Amell ise Chris Redfield'ı canlandıracak. Ayrıca Tom Hopper, Albert Weskel ile; Neal McDonough, William Birkin ile ve Avan Jogia, Leon karakteri ile Resident Evil'daki yerini alacak.

    Aralarına katılan oyuncu Donal Logue'u, Brian Irons olarak izleyeceğiz. Karakter, 1998 yılına kadar Raccoon Polis Merkezi'nin komiseri olarak biliniyor. Ancak Irons, görevi süresinde birçok yolsuzluğa imza atarak diğer polis memurlarına eşlik eder. Ardından Irons, psikolojik olarak bir kırılma anı yaşar ve tüm polis memurları ile merkezde tuttuklarını öldürmeye başlar. Sonunda da G paraziti ve Doktor William Birkin tarafından kötü bir şekilde öldürülür. Ayrıca Irons'ın kadınlara şiddet uygulayan bir geçmişi bulunuyordur ve seri katil olabileceğinden şüphe duyulur.

    Resident Evil'ın yeniden hayata geçirileceği, 2018 yılında açıklanmıştı. Ancak James Wan'in projeden ayrılması, olayları zora sokmuştu. Şimdi ise yeniden harekete geçiliyor. Resident Evil'ın yapımcılığını Robert Kulzer üstleniyor. 2021 yılı içerisinde izleyici karşısına çıkabileceği düşünülüyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top