Hesabım
    Wesley Snipes, "Blade: Trinity"de Yönetmeni Boğmaya Çalışmadığını Söylüyor

    Wesley Snipes, 2012'de Patton Oswald'un yaptığı suçlamalara cevap verdi.

    Blade serisinin yıldız oyuncusu Wesley Snipes, hakkında yapılan suçlamalar hakkında konuştu. Patton Oswalt'un 2012 yılında dile getirdiği iddialara göre Wesley Snipes, 2004 yapımı Blade: Trinity setinde yönetmen David Goyer'i boğmaya çalışmıştı. Snipes, suçlamaları gerekçelendirerek reddetti.

    Yakında Coming 2 America filminde izleyeceğimiz Wesley Snipes'ın Blade'i yıllar sonra yeniden gündeme geldi. Çünkü Snipes, Blade: Trinity çekimleri sırasında yönetmen David Goyer ile şiddetli bir kavgaya tutuştuğu iddialarını cevapladı. Oyuncu, David Goyer'i boğmaya çalıştığı suçlamasına şu sözlerle cevap verdi: "Size tek bir şey söyleyeyim. Eğer David Goyer'ı boğmaya çalışmış olsaydım, şimdilerde beni konuşuyor olmazdınız. Kaslı siyahi bir adam yönetmeni boğmasının ardından eminim ki hapsi boylardı. Onu boğduğum için hapse atıldım mı? Hiçbir zaman böyle bir şey olmadı."

    Wesley Snipes, bu iddialarda bulunan Patton Oswalt'ı pek tanımadığını hatta zorlukla hatırladığını belirtti. Ama yine de Oswalt'un aynı röportaj içerisinde ifade ettiği suç iddialarına cevap verdi. Oswalt, bu olayın ardından David Goyer'ın Wesley Snipes'tan istifa etmesini istediğini sonrasında ise oyuncunun doğrudan iletişim kurmak yerine post-itlerle notlar yazarak iletişim kurduğunu söylemişti: "Bir kez daha söylüyorum ki Oswalt buradaki otorite. Neden insanlar bu adamın versiyonuna inansın ki? Biz Afrika Amerikalıların Amerika'da sürekli olarak yüzleştiği sorunların bir parçası bu."

    Snipes'ın oyuncuları arasında bulunduğu Coming 2 America'yı 18 Aralık 2020'de sinemalarda izleyeceğiz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top