Hesabım
    Jeremy Irons, George MacKay ve Jannis Niehwöhner, Netflix'in "Munich"ine Katıldı

    Netflix'in Munich filmi için oyuncu kadrosu genişliyor.

    Netflix, Robert Harris'in yazarı olduğu ve 2017 yılında okuyucularıyla buluşturulan Munich kitabını ekrana uyarlıyor. Çok satanlar listesinde büyük yer edinen Munich'in uyarlama filminin oyuncu kadrosuna üç isim eklendi. Bu oyuncular Jeremy IronsGeorge MacKay ve Jannis Niehwöhner oldu.

    Robert Harris'in imzasını attığı Munich kitabının uyarlama filmi ile II. Dünya Savaşı dönemine gideceğiz. Filmin yönetmenliğini The Crown ve Bad Banks ile tanınan Christian Schwochow üstlenecek. Filmin oyuncu kadrosunda usta isim Jeremy Irons; son zamanlarda 1917, Captain Fantastic ve True History of the Kelly Gang ile başarı yakalayan genç oyuncu George MacKay; Netflix'in Mute yapımında rol alan Alman oyuncu Jannis Niehwöhner bulunacak. Ayrıca diğer isimler yıldız Alman oyunculardan oluşacak. Babylon Berlin'den tanıdığımız Liv Lisa Fries ve Toni Erdman'dan hatırladığımız Sandra Huller bu isimlerden yalnızca bazılarını oluşturuyor.

    Bir casusluk kitabı olan Munich'in konusu ise şöyle: 1938'in sonbahar aylarında Avrupa II. Dünya Savaşı'nın eşiğindedir. Adolf Hitler Çekoslovakya'yı işgale hazırlanıyordur. Dönemin İngiltere Başbakanı Neville Chamberlain, çaresizce savaşa çözüm arıyordur. İngiliz memur Hugh Legat ve Alman diplomatı Paul von Hartmann, acil durum konferansına katılmak üzere Munih'e gider. İki eski dost, savaşın önlenebileceğini öngörüyordur ve kendilerini politikanın merkezinde bulurlar. Artık kendi yaşamları da tehlikededir.

    Söylenenlere göre Netflix, İngilizce olmayan yapımlarla daha fazla ilgilenmeye başladı. Bunlara örnek olarak Munich'in yanı sıra The Platform gösteriliyor. Ayrıca Fransız aksiyon komedisi The Last Mercenary, Alejandre Aja imzalı O2 ve İtalyan komedisi Rose Island, Netflix'teki izleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top