Hesabım
    Ti West, A24 İçin Yeni Bir Korku Filmi Çekecek

    Mia Goth başrollü korku filmi geliyor!

    Birçok önemli korku dizisinin bölümlerini çekerek ve VHS gibi korku türünde önem taşıyan filmlerle kendine sektörde yer edinen yönetmen Ti West, A24 ile birlikte bir filmi hayata geçirmek üzere anlaşma imzaladı. Kariyerine beyaz perdede devam edecek olan Ti West, Mia GothScott Mescudi ve Jenna Ortega'yı yıldızı yapacağı bir korku filmi için hazırlıklara başladı.

    The Innkeepers, The Exorcist, Outcast, Wayward Pines, The House of The Devil gibi yapımların başarılı yönetmeni Ti West, A24 ile henüz adı belli olmayan bir korku filmini hayata geçirmek üzere hazırlıklara başladı. Resmi duyuruya göre filmin oyuncu kadrosunun en önemli isimleri A Cure For Wellness ve Suspiria'nın yıldızı Mia Goth, rap müzisyeni olan ve son olarak We Are Who We Are'da izlediğimiz Kid Kudi, The Babysitter, You gibi yapımların başarılı yüzü Jenna Ortega olacak. Korku filminin yapımcılığını Jacob Jaffke, Kevin TurenSam Levinson ve Ashley Levinson, Little Lamb Prodüksiyon şirketi adı altında üstlenecek.

    Korku türündeki filmin konusu henüz resmi olarak açıklanmadı. Ancak yönetmen Ti West'in geçmişte çektiği filmlerden büyük farkları olmayacağı biliniyor. Yönetmen son olarak Ethan Hawke ve John Travolta başrollü In The Valley Of Violence'ı hayata geçirmişti.

    A24 altında son olarak Sofia Coppola yönetmenliğindeki On The Rocks filmi izleyicileriyle buluşmuştu. Ayrıca önümüzdeki aylarda The Green Knight, Zola, Saint Maud, Minari gibi önemli yapımların sinemalardaki ve dijital platformlardaki yerini alacağı biliniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top