Hesabım
    Christopher Nolan, "Tenet"in Gişe Hasılatından Memnun!

    Christopher Nolan, coronavirüs salgını sırasında insanların Tenet'i izlemeye gitmesine minnettar.

    Usta yönetmen Christopher Nolan'ın imzasını attığı Tenet, coronavirüs salgını döneminde vizyona giren en önemli yapımlardan biri olarak yerini aldı. Salgın öncesi dönemlere bakıldığında Tenet'in gişe hasılatı fazlasıyla düşük olarak nitelendirildi. Ancak Nolan, Warner Bros ile yaptığı işbirliğinden ve gişe hasılatından son derece memnun olduğunu belirten bir açıklamada bulundu.

    Tenet, büyük bir riski göze alarak geçtiğimiz aylarda vizyona girmeyi başarmıştı. Dünya çapında birçok sinemanın açılmasına karşın bu sinemaların izleyici sayısı fazlasıyla düşük görülüyordu. Amerika'da ise sinemalara neredeyse kimse gitmiyordu. Tüm bunlara rağmen Warner Bros ve Christopher Nolan büyük bir istikrarla Tenet'in sinemalarda izlenmeye uygun olduğunu söykeyerek filmin vizyona girmesini sağladılar. Şimdi ise Christopher Nolan'dan bir açıklama geldi. Yönetmen şu sözleri sarf etti: "Warner Bros, Tenet'i vizyona soktu ve film neredeyse 350 milyon dolar elde ettiği için mutluyum. Filmin nerede işlediğini ve ihtiyaç duyulan kazancı karşılayıp karşılamadığını sorgulamak yerine COVID öncesi beklentileri karşılamadığı yerlere ve oyuna yeniden dahil olup uyum sağlamak yerine salgının tüm kayıplarını sergilemeyi bahane olarak kullanmaya bakıyorlar. Uzun zamanlı olarak bakarsak sinemaya gitmek hayatın bir parçası. Restorana gitmek ve diğer şeyler gibi. Ama şimdi, herkes yeni gerçekliğe uyum sağlamalı."

    Tenet'in konusu ise şöyle: Tenet, dünyayı büyük bir tehlikeden kurtarmak için savaşan bir kahramanın hikayesini konu ediyor. Gerçek zamanın ötesinde bir yerde uluslararası bir casusluk görevini yerine getirmeye çalışan kahraman, dünyayı kurtarabilmek için savaşmak zorunda kalır. Üçüncü Dünya Savaşı’ndan daha büyük bir tehlikeyi durdurmaya çalışan kahraman, casusun alacakaranlık dünyasında zorlu bir yolculuğa çıkar.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top