Hesabım
    Ödüllü Film "Kapan"dan Yeni Fragman!

    Kapan, sinemalardaki izleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor.

    Seyid Çolak'ın yönetmenlik koltuğuna oturduğu yerli dram filmi Kapan, festival yolculuğunun ardından izleyici karşısına geçmeye hazırlanıyor. Boğaziçi Film Festivali'nden geçtiğimiz yıl ödüle layık görülen ve TRT ortak yapımı olarak hayata geçirilen Kapan'ın fragmanında kendimizi kırsal kesimde büyük bir dramın içerisinde buluyoruz.

    Yönetmenin ilk uzun metraj filmi olarak izleyici karşısına çıkacak olan Kapan'ın konusu ise şöyle: Beş yakın arkadaş, yaşadıkları adada sıradan bir yaşam sürer. Ancak içlerinden birinin aniden ortadan kaybolması hepsinin hayatının değişmesine neden olur. Bu sırada vahşi bir kurt, adada yavrulayıp kendisine bir yaşam alanı yaratmaya çalışır. Bu durum grubun yaşadığı gerilimin artmasına neden olur.

    Dram türündeki Kapan'ın oyuncu kadrosunda Sami Aksu, Yüksel Akça, Serkan Altıntaş, Birol Cürgül, Onur Dilber gibi isimler bulunuyor. Filmin senaryosunu kaleme almada Seyid Çolak'a Güven Adıgüzel eşlik etti. Kapan, Moskova Film Festivali, Malatya Film Festivali, Antakya Film Festivali, Kayseri Film Festivali, Madrid Film Festivali, Frankfurt Türk Filmleri Festivali gibi festivallerden birçok ödülün sahibi oldu.

    Zürafa Film'in ve Seyid Çolak'ın yapımcılığında çekilen Kapan, 13 Kasım tarihinde sinemalarda gösterime girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top