Hesabım
    Harry Styles Başrollü "Don't Worry Darling"in Çekimleri Durduruldu

    Olivia Wilde yönetmenliğindeki Don't Worry Darling'in çekimleri, coronavirüs nedeniyle durduruldu.

    Başarılı müzisyen Harry Styles'ın ve Midsommar'ın yıldızı Florence Pugh'ın başrolünde bulunduğu "Don't Worry Darling"in çekimlerinin durdurulduğu resmi olarak açıklandı. Nedeni ise, kadrodan bir oyuncunun coronavirüs testinin pozitif çıkması olarak duyuruldu. Ancak bu ismin ana kadrodan olmadığı ifade edildi.

    Olivia Wilde'ın Booksmart ile güçlü bir şekilde başlayan yönetmenlik kariyeri Don't Worry Darling ile devam ediyor. New Line film şirketi altında hayata geçirilen Don't Worry Darling'in çekimleri başlamış bulunuyordu. Ancak yapılan yeni açıklamaya göre çekimlerin ekipten birinin coronavirüs kapması nedeniyle durdurulduğu açıklandı. Virüs kapan oyuncunun adı açıklanmadı, yalnızca oyuncunun başrollerden biri olmadığı söylendi. Durumun öğrenilmesinin ardından acil olarak tüm ekip izole bir şekilde karantinaya alındı. Karantina bittikten sonra Don't Worry Darling'in çekimlerine tüm hızıyla devam edilecek.

    Psikolojik gerilim filmi "Don't Worry Darling"de 1950'li yıllarda yaşayan genç bir ev kadını, kasabadaki garip olaylar sonucu rahatsız edici gerçeklerin yüzüne çarpmaya başlamasıyla kendine gelecektir. Bu ev kadınını Florence Pugh canlandıracak. Genç kadın, Kaliforniya'nın çöllerinin ortasında yaşıyordur. Harry Styles, Pugh'ın mükemmel kocasını canlandıracak. Adam, eşini çok seviyor gibi görünüyordur. Ancak ardında çok karanlık bir sır saklıyordur. Chris Pine'ın karakteri bir şantiyede işçi olarak çalışıyordur. Burada çalışan herkes kasabanın dışından toplanmıştır. Bu karakter tüm çalışanlar ve eşleri tarafından saygı görüyordur. Tüm bu olanlar tarikatımsı bir hava yaratıyordur. Dakota Johnson, Pugh'ın paranoyak komşusu rolünde karşımıza çıkacak. Johnson'ın karakteri, herkesi olan biten hakkında uyarmaya çalışacak. Olivia Wilde da yönetmenliğin yanı sıra filmde yardımcı bir rol ile yer alacak. Don't Worry Darling'in senaryosunu Katie Silberman yazdı.

    Büyük prodüksiyonlu bir başka yapım olan The Batman'in çekimleri de Robert Pattinson'ın coronavirüs kapması nedeniyle durdurulmuştu. Oyuncunun iyileşmesinin ardından prodüksiyona kaldığı yerden devam edilmişti. Aynı zamanda Jurassic World: Dominion ekibinin güvenli bir şekilde çekim yapabilmesi için milyonlarca dolarlık coronavirüs önlemleri alındı ve sıklıkla tüm ekibe test yapıldığı biliniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top