Hesabım
    Zac Efron "Gold"da Hayatta Kalma Mücadelesi Verecek

    Anthony Hayes'in yeni filminin yıldızı Zac Efron olacak.

    Yıldız oyuncu Zac Efron'un gelecek projesi resmi olarak açıklandı. Efron, Anthony Hayes'in yönetmen koltuğuna oturacağı gerilim türündeki "Gold" filminin başrolünde yer alacak. Gold, bir hayatta kalma filmi olacak. Film, çölün ortasında kalan iki maceracıya odaklanacak.

    The Greatest Showman, 17 Again, Hairspray, Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile, Baywatch gibi yapımların yıldız oyuncusu Zac Efron, bir gerilim filminde rol almak için anlaşma imzaladı. Gold, seyahat eden iki kişinin çölün ortasında altın külçeleri bulmalarını konu ediniyor. Buldukları külçeleri korumak için plan yapan gezginler altınları gömme kararı alırlar. Gerekli ekipmanları bulmak için aralarından biri bulundukları yerden ayrılır. Diğer gezgin ise zor çöl şartları içerisinde, yırtıcı hayvanlara, gizemli davetsiz misafirlere ve kendi içerisindeki şüpheye karşı mücadele etmek zorundadır.

    Filmin yönetmen koltuğuna oturan Anthony Hayes'i oyunculuk kariyeriyle yakından tanıyoruz. Ayrıca New Skin ve Ten Empty filmleriyle yönetmenlik kariyerine adım atmıştı. Hayes aynı zamanda Gold'da oyuncu olarak Zac Efron'a eşlik edecek. Andrew Mann, Peter Touche, Simon Williams, Paul Wiegard, Will Clarke, Andy Mayson, Nick Forward ve Mike Runagall, Gold'un yapımcılığını üstlenecek. Kasım ayının sonunda Gold'un prodüksiyonuna başlanacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top