Hesabım
    Disney, "Free Guy" ve "Death On The Nile"ı Takviminden Kaldırdı

    Disney'in takvimi bir kez daha şekilleniyor.

    Coronavirüs salgını bu yıl defalarca film şirketlerinin takvimlerinde değişikliğe gidilmesine neden oldu. Disney, bir kez daha değişiklik yapma kararı alarak Ryan Reynolds başrollü "Free Guy"ı ve Gal Gadot'lu "Death On The Nile"ı vizyondan çekti. Açıklamalara göre iki film de takvimden tamamen kaldırıldı.

    Kenneth Branagh'ın imzasını attığı The Murder On The Orient Express devam filmi Death On The Nile ve yıldız oyuncu Ryan Reynolds'ın başrolünde yer aldığı Free Guy filmleri bir kez daha ertelendi. Death On The Nile'ın Ekim'de vizyona girmesi beklenirken vizyon tarihi Aralık ayına alınmıştı. Free Guy'ın vizyon tarihi ise Temmuz ayından Aralık ayına ertelenmişti. Şimdi ise iki filmin de yeni tarihleri belli değil. Bu gelişmelerin ülkemiz için de geçerli olup olmadığı şu an için bilinmiyor.

    Amerika'da sinemalar, coronavirüs salgınının tüm dünyadaki etkisine oranla daha fazla olumsuzlukla karşı karşıya kaldı. Açık hava gösterimleri haricinde sinemalara gidenlerin sayısı çok az. Pandemi öncesinin normal koşullarına göre dünyadaki en büyük gişe hasılatı Amerika ve Çin'den elde ediliyordu. Ancak salgın döneminde Amerika'dan en az hasılat elde edilmeye başlandı. Geçtiğimiz hafta sonu Amerika'da en büyük gişe hasılatı kazanan film 3.1 milyon dolar ile Come Play olmuştu.

    Free Guy, oyun dünyasında yaşayan ve bu dünyayı kurtarmaya çalışan bir polis memurunun hikayesini anlatıyor. Death On The Nile'da ise bir kez daha Hercule Poirot'nun bir cinayeti çözme maceralarını yıldız bir kadro eşliğinde izleyeceğiz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top