Hesabım
    Paul Thomas Anderson Neden "Punch Drunk Love" İçin Adam Sandler'ı Seçti?

    Yapımcı JoAnne Sellar, Adam Sandler seçimi hakkında açıklama yaptı.

    Zamanının en başarılı yönetmenlerinden biri olarak anılan Paul Thomas Anderson'ın Punch Drunk Love filmi yıllar sonra yeniden gündeme geldi. Bir romantik komedi olan film, başrolüne o zamanlar pek de bu türe yakın olmayan bir kariyerle tanınan Adam Sandler'ı yerleştiriyordu. Punch Drunk Love'ın yapımcılarından JoAnne Sellar, yönetmenin Adam Sandler'ı seçmesi hakkında konuştu.

    Paul Thomas Anderson, There Will Be Blood, Boogie Nights, Inherent Vice, Magnolia, The Master ve Phantom Thread ile harika bir kariyere imza atarak sinemaseverlerin hayranlığını kazanan bir yönetmen olarak tanınıyor. Magnolia'dan sonra gelen Punch Drunk Love filmiyle başarılı çizgisini devam ettiren Paul Thomas Anderson, o gün olduğu kadar bugünlerde de Adam Sandler tercihiyle herkesi şaşırtmayı başarıyor. Bu konuda konuşan isim, filmin yapımcılarından JoAnne Sellar oldu. Sellar şu sözleri sarf etti:

    "Magnolia'dan sonra Paul, çok kısa bir film yapmak istedi. Söyledikleri arasında ilk hatırladığım bu. Ama evet, rolü Sandler için yazmıştı. Büyük bir Sandler hayranıydı ve benim kafam oldukça karışmıştı. O zamanlar tüm Adam Sandler filmlerini izlememiştim. Saturday Night Live'i izledim evet. Ama Adam'ın yaptığı filmler bana göre değildi. Bir İngiliz olarak mizah anlayışını yakalayamıyordum. Paul onun harika olduğunu söylemeye devam ediyordu. Ve Adam hakkındaki düşüncelerimi tamamen değiştirdi."

    Adam Sandler ise bu yılın başlarında yaptığı bir açıklamasında Punch Drunk Love filmini mahvetmekten korktuğundan bahsetmişti. Sandler'ın Emily Watson ile birlikte başrolünü paylaştığı Punch Drunk Love'ın konusu ise şöyleydi: Barry Egan, 7 tane çekilmez kız kardeşiyle yaşayan ve hayatındaki bütün boşlukları işiyle dodurmaya çalışan kendi halinde bir genç adamdır. Kadınlar konusunda doğuştan yeteneksiz olan Egan, günün birinde bir kadınla tanışır. Aralarında yavaş yavaş bir şeyler filizlenmeye başlar...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top