Hesabım
    Jonathan Groff ve Kristen Bell "Molly and The Moon"da Buluşuyor

    Molly and The Moon, bir müzikal film olarak karşımıza çıkacak.

    Müzikal geçmişi olan iki yıldız oyuncu Kristen Bell ve Jonathan Groff, "Molly and The Moon" müzikal filminin başrolü olacak. Orijinal müzikalin senaryosu, How I Met Your Mother'ın yaratıcıları Carter Bays ve Craig Thomas tarafından kaleme alındı. İkili aynı zamanda Molly and The Moon'un yönetmenliğini de üstlenecek.

    Craig Thomas, Molly and The Moon hakkında şu sözleri sarf etti: "Carter ve ben, eşim ile birlikte ilk çocuğumuza sahip olduğumuz zamanlarda, yani dizinin ikinci ve üçüncü sezonu zamanınında çalıştık. Ebeveynliğe başlamıştım ve her şeyin benim hayatım hakkında düşündüğüm senaryoya göre ilerlediğini fark ettim. Mükemmel ve sağlıklı bir çocuğa sahiptim ve dönüp show'u sürdürecektim. Bunun yerine hayat bize inanılmaz bir dönüş yaptı. Daha sonra fark ettik ki Elliot, Jacobsen Sendromlu bir çocuktu." Hastanede uzun süreler geçirdiğinden ve Carter Bays'in hep yanında olduğundan bahseden Thomas sözlerine şöyle devam etti: "Elliot yaşamının ilk birkaç haftasında benim 30 yıl boyunca yaşadığımdan çok daha epik ve efsanevi şeyler yaşıyordu. Carter da kendini bu plastik kutuda geçen yaşam için endişelenir halde bulmuştu. Orada yatarken Elliot'ın aklından neler geçiyordu. Tüm bu yaşadıklarımız Molly and The Moon'un parçalarına ilham verdi. Molly and The Moon'un yapacak olmamızın nedeni, Elliot'ın hayatında müziğin kapladığı büyük yer. Müzik onun ayağa kalkmasını, yürümesini ve konuşmasını sağladı."

    Molly and The Moon'un konusu ise şöyle: Brian ve Kate'in ilk çocukları dünyaya gelir. Ancak minik bebek genetik bir hastalıktan muzdariptir ve büyük bir mücadele vermesi gerekmektedir. Ailesi, bebeklerini büyük bir sevgiyle ve müziğin gücüyle sarmalar.

    Craig Thomas'ın kişisel hikayesinden ilhamını alan Molly and The Moon, başrolüne birçok müzikal tiyatro oyununda rol alan, ayrıca son olarak Mindhunter'ın yıldızı olan Jonathan Groof ile The Good Place'in yıldızı Kristen Bell yerleşti. Filmin yapımcılığını Jared Ian Goldman, Renee Witt ve Jamal Daniel üstlenecek. Tory Metzger ise yürütücü yapımcı olarak görev alacak. Molly and The Moon için ne zaman harekete geçileceği henüz açıklanmadı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top