Hesabım
    Kristen Stewart'ın Yıldızı Olduğu "Happiest Season"dan Fragman!

    LGBTQ+ filmi Happiest Season'dan yeni bir fragman paylaşıldı.

    Noel tatilinin eğlenceli filmlerinden birinin Happiest Season olması planlanıyor. Hulu üzerinden izleyici karşısına çıkacak olan Happiest Season'ın yıldızları Kristen Stewart ve Mackenzie Davis olacak. Fragmanda evlenme aşamasında olan eşcinsel bir çiftin hikayesini izliyoruz. Çift, bir tatil döneminde Abby'nin ailesine mutlu haberi vermek üzere yola çıkar. Happiest Season'dan fragmanın yanı sıra bir soundtrack paylaşıldı. Müzik, Tegan and Sara tarafından bestelendi.

    TriStar Pictures bünyesinde hayata geçirilen filmin konusu ise şöyle: “Happiest Season”, kız arkadaşına evlenme teklifi etmeyi planlayan genç bir kadına odaklanıyor. Kız arkadaşının ailesinin her yıl bir araya geldiği günü kafasına koyan kadının planları beklenmedik bir gelişmeyle altüst olur. Kız arkadaşının ailesi muhafazakardır ve kızlarının lezbiyen olduğundan haberleri yoktur.

    Happiest Season'ın oyuncu kadrosunda Kristen Stewart ve Mackenzie Davis'in yanı sıra Aubrey Plaza, Alison BrieJake McDorman, Clea DuVall, Dan Levy, Victor Garber gibi önemli isimler bulunuyor. Filmin yönetmenliğini, aynı zamanda oyunculardan biri olan Clea DuVall üstleniyor. Mary Holland, DuVall ile birlikte senaryoyu kaleme aldı. Happiest Season daha önce prömiyerini herhangi bir festivalde yapmamıştı. Film, 25 Kasım tarihinde Hulu'daki izleyicileriyle buluşmaya başlayacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top