Hesabım
    Jordan Peele'nin Yeni Korku Filmi İçin Tarih Seçildi

    Jordan Peele'nin yeni filmi ne olacak?

    Universal Pictures'dan Jordan Peele'nin yeni filmi hakkında bir açıklama geldi. Yeni duyuruya göre henüz adı ya da herhangi bir ayrıntısı belli olmayan bir korku filminin vizyon tarihi belirlendi. Peele'nin yönetmeni olacağı bu film 22 Temmuz 2022 tarihinde izleyici karşısında olacak. Korku filminin, Jordan Peele'nin yapımcısı olacağı açıklanan The People Under The Stairs olmadığı söyleniyor.

    Jordan Peele'nin yeni korku filmi hakkında hiçbir bilgi açıklanmamasına karşın Universal Pictures filmin vizyon tarihini belirledi. 22 Temmuz 2022 tarihli filmin "Merdiven Altındakiler" uyarlaması olmayacağı söyleniyor. Yönetmen, geçtiğimiz yıllarda hayata geçirdiği Get Out filmiyle En İyi Orijinal Senaryo kategorisinde Oscar ödülünün sahibi olmuştu. Bunun ardından Us filmini çekmiş ve fantastik bir dünyayla korku ögelerini birleştirmişti. Aynı zamanda Spike Lee'nin BlackKklansman filminin senaryosuna imzasını atmasıyla da Oscar'a aday gösterilmişti.

    Yönetmen, son olarak yeni nesil The Twilight Zone'un yapımcılığını, anlatılıcığını ve yazarlığını üstlenmişti. Ancak dizi, beğenilen yapımlar arasında yer alamadı. Jordan Peele'nin yazarı olduğu bir diğer devam filmi Candyman'in yakın zamanda vizyona girmesi bekleniyor. Önümüzdeki Ağustos ayı içerisinde Candyman'i izleme imkanı yakalayacağız. Bu sırada yönetmen yeni ve adı açıklanmayan korku filmi için harekete geçmiş olacak. Film, 22 Temmuz 2022'de vizyona girerek Warner Bros'un Fantastic Beasts 3'si ve Paramount'un Under the Boardwalk'ı ile rekabet etmiş olacak. Bu durumda güçlü bir filmin izleyici karşısına geçeceği düşünülüyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top