Hesabım
    Margaret Qualley Başrollü "My Salinger Year"dan Fragman!

    Salinger Yılım'dan fragman paylaşıldı.

    Margaret Qualley'nin yıldızı olduğu My Salinger Year'dan resmi fragman paylaşıldı. Yakın zamanda ülkemizdeki izleyicilerinin karşısına çıkacak olan Salinger Yılım, yazar olmak isterken kendini asistan olarak bulan genç bir kadının hikayesini anlatıyor. Salinger Yılım ile birlikte Margaret Qualley başrollerinden birini elde etmiş oluyor.

    Berlin Film Festivali'nde dünya prömiyerini yapan Salinger Yılım'ın konusu ise şöyle: Joanna, yazar olmak isteyen hevesli bir gençtir. Hayalini gerçekleştirmek için New York’a giden Joanna, burada J.D. Salinger’in ajansında iş bulur. Eksantrik patronu Margaret, Joanna’yı Salinger'ın hayranlarından gelen mektuplara cevap vermekle görevlendirir. Mektuplara standart cevaplar yazmaktan pek de hoşnut olmayan Joanna, bu süreçte kendi sesini bulmaya çalışır.

    My Salinger Year'ın oyuncu kadrosunda Once Upon A Time In Hollywood ve The Leftovers'tan tanıdığımız genç oyuncu Margaret Qualley'nin yanı sıra Sigourney Weaver, Douglas BoothSeána KerslakeBrían F. O'Byrne gibi isimler yer alıyor. Salinger Yılım, Devil Wears Prada filmindeki karakterlerle benzer bir ilişkiye sahip olarak yorumlanıyor. Eleştirmenlerin yorumlarına göre güçlü oyuncu performansları izleyeceğiz.

    Filmin 20 Kasım 2020'de vizyondaki yerini alması planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top