Hesabım
    A Quiet Place Spin-Off'unu Jeff Nichols Yönetecek

    A Quiet Place evreni spin-off filmiyle genişleyecek.

    John Krasinski'nin imzasını attığı korku gerilim serisi Sessiz Bir Yer'e spin-off filmi geliyor. A Quiet Place'in evreninde geçecek olan spin-off filminin adı henüz belli değil. Ancak filmin yönetmen koltuğuna Mud ve Loving'den tanıdığımız Jeff Nichols'ün geleceği resmi olarak açıklandı. Sessiz Bir Yer 2 ise hala vizyona girmeyi bekliyor.

    Başrolüne Emily Blunt ve John Krasinski'yi yerleştiren Sessiz Bir Yer, hem gişede memnun etmişti, hem de eleştirmenler ve izleyiciler tarafından olumlu tepkiler almıştı. Bunun ardından hız kesmeden ikinci film için yola çıkıldı. Bu kez Krasinski'yi filmin yıldızı olmak yerine yönetmen koltuğunda bulunuyordu. A Quiet Place 2, coronavirüs salgını nedeniyle film şirketlerinin takviminin karışması sonucu henüz vizyona giremedi. Ancak ilk filmde olduğu gibi Nisan ayı içerisinde izleyici karşısına çıkması planlanıyor. Filmde bu kez Abbott ailesinin dış dünyaya açılmasını ve farklı insanlarla tanışmasını izleyeceğiz.

    Bu sırada spin-off filmi için harekete geçildi. Midnight Special, Take Shelter, Mud, Loving gib başarılı indie yapımlarda imzası bulunan Jeff Nichols, spin-off filminin yönetmen koltuğuna oturacak. Filmin hayata geçirilmesi için John Krasinski'nin fikrinden yola çıkılacak. Henüz konu hakkında bir bilgi verilmedi. Tabii aynı zamanda spin-off'un oyuncuları hakkında bir detay da paylaşılmadı. Filmin yapımcılığını Krasinski ile birlikte Michael BayAndrew Form ve Brad Fuller üstlenecek.

    A Quiet Place 2, 23 Nisan 2021 tarihinde sinemalardaki yerini alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top