Hesabım
    Sean Baker, Yeni Filmi İçin Sete Girdi!

    Baker, ‘The Florida Project’ sonrası ilk projesini bitirmek üzere..

    Sean Baker, Teksas'ta gizlice çektiği bir film olan “Red Rocket”ı tamamlamak üzere. Kara komedi filminde "Scary Movie" serisinden ve "Jack & Jill" filminden tanıdığımız Simon Rex rol alıyor. Senaryo detayları gizli tutuluyor ancak üretimin bu ay bitmesi bekleniyor. Film, bağımsız olarak finanse edildi ve dağıtım arayışı içinde olacak.

    Baker, kamerasını gizlice çalıştıran tek yönetmen değil. Steven Soderbergh, normalde izlediği yolun aksine, Meryl Streep ve Gemma Chan'ın başrollerini paylaştığı yaklaşan filmi “Let Them All Talk”u çekerken benzer bir gizlilik yaklaşımı uyguladı. Hollywood ve Baker'ın bağlı olduğu bağımsız film topluluğunun Koronavirüs sırasında güvenli bir şekilde film çekmenin bir yolunu bulmaya çalışmasıyla gelinen sonuçla “Red Rocket” üzerine çalışmalar başladı ve film, endüstri standardı güvenlik protokollerini kullandı.

    "Red Rocket", Baker’ın 2017’deki çektiği ve Willem Dafoe'ye Oscar adaylığı kazandırdığı "The Florida Project"ten beri çektiği ilk uzun metrajlı filmi. Baker’ın çalışmaları arasında, 2015 yapımı olan ve Iphone'la çektiği için Sundance'te tartışmalara yol açan, trans seks işçisinin hikayesini anlattığı komedi-drama "Tangerine" de bulunuyor. Ayrıca; “Prince of Broadway”, “Starlet” ve “Take Out” u yönetti.

    Baker, "Red Rocket"ın senaryosunu, daha önce "The Florida Project", "Tangerine" ve "Starlet" filmlerinin senaryolarının yazılmasına yardımcı olan Chris Bergoch'la birlikte yazdı. Geçen yıl çekilen "Waves" filmindeki çalışmasıyla takdir toplayan Drew Daniels, filmin görüntü yönetmeni olarak görev yapıyor. Yapımcılar arasında Alex Coco, Samantha Quan, Alex Saks, Shih-Ching Tsou ve Baker yer alıyor. Bu yapımcıların çoğu daha önce Baker'la çalıştı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top