Hesabım
    Gaspar Noe İmzalı "Lux Æterna"dan Altyazılı Fragman!

    Lux Æterna'dan yeni bir fragman geldi.

    Tartışmalı yönetmen Gaspar Noe'nin imzasını attığı yeni filmi Lux Æterna'dan yeni bir fragman paylaşıldı. Cannes Film Festivali'nin resmi seçkisinde geçtiğimiz yıl kendine yer edinen Lux Æterna'nın fragmanında oldukça rahatsız edici sahnelere tanıklık ediyoruz.

    Başka Sinema aracılığıyla sinemalarda gösterime girecek olan Lux Æterna'dan yeni bir fragman paylaşıldı. Gaspar Noe'nin bir önceki filmi Climax'te olduğu gibi Lux Æterna'da da bolca neon ışıklarının kullanıldığını görüyoruz. Yönetmen, yeni filminde Saint Laurent ile işbirliğine gidiyor. Noe, her filmiyle şaşkınlık yarattığı gibi Lux Æterna ile de izleyicilerin akıllarında yer edinecek gibi görünüyor.

    Lux Æterna, geçtiğimiz yıl Cannes Film Festivali'nde dünya prömiyerini yapmasının ardından Grand Lyon Film Festival, Arjantin'de düzenlenen Cannes Film Festivali Haftası ve L'Étrange Festival seçkisinde yer aldı. Lux Æterna, bir film setinde cadılar hakkında hikayeler anlatan iki aktris, Béatrice Dalle ve Charlotte Gainsbourg’un hikayesini konu ediyor.

    Filmin oyuncu kadrosunda, konusunda da yer aldığı üzere başarılı Fransız oyuncu Charlotte Gainsbourg ile Beatrice Dalle bulunuyor. Ayrıca onlara Felix Maritaud eşlik ediyor. Film, genel olarak film setleri hakkında bolca olumsuz bilgi verecek, set ortamlarını Noe'nin gözünden gösterecek.

    Fransa'da 23 Eylül tarihinde vizyona giren Lux Æterna, ülkemizdeki izleyicileriyle yakında buluşacak. Ancak henüz bir tarih resmi olarak açıklanmadı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top