Hesabım
    Melissa McCarthy'li "Superintelligence"dan Fragman Geldi!

    Komedi filmi Superintelligence'ın fragmanı resmi olarak paylaşıldı.

    Yıldız oyuncu ve komedyen Melissa McCarthy'nin başrolünde yer aldığı "Superintelligence"dan resmi fragman paylaşıldı. Warner Bros bünyesindeki Superintelligence'ın fragmanında yapay zekanın etkin olarak kullanıldığı bir döneme gittiğimizi görüyoruz. Yapay zeka programı Carol Peters'ı hedefine yerleştiriyor. Programın, James Corden'ın sesini taşıdığını görüyoruz!

    HBO Max'te yayınlanması planlanan Superintelligence'ın konusu ise şöyle: Eski bir kurumsal yönetici olan Carol Peters, hayatından pek de memnun olmayan bir kadındır. İstediklerini yapamamıştır ve geriye dönüp baktığında sahip olduğu hayatın kendisine yetmiyor oluşu canını sıkmaktadır. Ancak şikayetçi olduğu hayatı, günün birinde tepetaklak oluverir. Dünyayı kasıp kavurması muhtemel bir yapay zeka olan ilk süper istihbaratın gözlemlemesi için seçilen Carol'ın hayatı kökünden değişecektir...

    Superintelligence'ta Melissa McCarthy, başrolü Bobby Cannavale, James Corden ve Marvel'ın yeni filmlerinden Eternals'ın yıldızı olarak izleyeceğimiz Brian Tyree Henry ile paylaşıyor. Superintelligence filmi Terminator, Black Mirror gibi yapımların komik versiyonu olarak yorumlanıyor. Film, Ben Falcone tarafından yönetildi. Ben Falcone daha önce de 2005 yılından beri birlikte olduğu eşi Melissa McCarthy ile birlikte Tammy, Life of The Party ve The Boss gibi filmlerde çalışmıştı. Steve Mallory ise senaryoyu kaleme aldı.

    Bir Şükran Günü filmi olarak izleyici karşısına çıkması planlanan Superintelligence, 26 Kasım'da HBO Max'teki yerini alacak. Ülkemizde ise vizyona girip girmeyeceği henüz bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top