Hesabım
    Netflix, Dram Filmi "Monster"ın Haklarını Devraldı

    Anthony Mandler imzalı dram filmi Monster'ın hakları, Netflix'in oldu.

    Dijital streaming platformu Netflix, dram türündeki Monster'ın haklarını devraldı. Anthony Mandler'ın imzasını attığı Monster, Jennifer Hudson'ı ve Kelvin Harrison Jr.'ı başrolüne yerleştiriyor. Hollywood Reporter'ın haberine göre Netflix'te gösterimini yapacak olan Monster, dünya prömiyerini 2018 yılında Sundance Film Festivali'nde gerçekleştirmişti.

    Walter Dean Myers'ın romanından beyaz perdeye aktarılan Monster'ın hakları Netflix'in oldu. Sundance Film Festivali'nde drama kategorisinde Büyük Jüri Ödülü adayı olan Monster'ın konusu ise şöyle: 17 yaşında başarılı bir öğrenci olan Steve Harmon, Harlem'de yaşayan siyahi bir çocuktur. Steve'in dünyası zamanla başına yıkılır. Çünkü tanık olduğu hırsızlık olayı sonrasında büyük bir cinayetten sorumlu tutuluyordur.

    Monster'ın oyuncu kadrosunda başrolde Kelvin Harrison Jr.'ın yanı sıra Dreamgirls, Sandy Wexler, Cats gibi yapımların başarılı yıldızı ve aynı zamanda müzisyen olan Jennifer Hudson; Tenet ve BlackKklansman'ın yıldızı  John David Washington; The Batman'in James Gordon'ı Jeffrey Wright; Tim Blake Nelson, Jennifer EhleLovie Simone gibi isimler yer alıyor.

    Yönetmen Anthony Mandler, Netflix ile yapılan anlaşma hakkında şu sözleri sarf etti: "Netflix yine ve yeniden güçlü sosyal mesajı olan filmlerin arkasında durmaya devam ediyor. İzleyicinin küratörlük yapmasına ve izleyiciyi hem eğlendiren hem de provoke eden yapımların yaratılmasına yardımcı oluyor. Monster için daha iyi bir platform düşünemezdim."

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top