Hesabım
    Maya Hawke ve Camila Mendes, Netflix Filmi "Strangers"ın Yıldızı Olacak

    Netflix filmi Strangers'ın oyuncu kadrosu şekilleniyor.

    Riverdale'in yıldızı Camila Mendes ile Stranger Things'in en çok konuşulan oyuncusu Maya Hawke, bir Netflix filminde buluşuyor. Strangers adını alan Netflix orijinal filmi, platform üzerinden izlenebilen romantik yapım Someone Great ile tanınan Jennifer Kaytin Robinson'ın yönetmenliğinde hayata geçirilecek.

    Riverdale'in yanı sıra Palm Springs ile kariyerine yön veren Camila Mendes ve Ethan Hawke ile Uma Thurman'ın kızı olarak birçok kez gündeme gelip popülerlik kazanan Maya Hawke, bir Netflix yapımında buluşacak. İkili, Jennifer Kaytin Robinson'ın yönetmenlik koltuğuna oturacağı Strangers'ın başrolünü üstlenecek. Açıklamalara göre Strangers, Alfred Hitchcock tarzında bir kara komedi olacak ve temeline korku sinemasının birçok kez dayanak olarak aldığı ergenlik çağındaki kızları yerleştirecek.

    Strangers'ın konusu ise şöyle: Esas kız olan Drew ve arkadaşı Eleanor, gizli bir buluşmanın ardından onlara zorbalık yapanların peşine düşmek üzere bir araya gelir. Jennifer Kaytin Robinson, Anthony Bregman ve Peter Cron ile birlikte aynı zamanda filmin yapımcılığını üstlenecek. Celeste Ballard, Robinson'a Strangers'ın senaryosunu yazma konusunda eşlik edecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top