Hesabım
    Jamie Foxx, Amazon Orijinali "The Burial"ın Yıldızı Olacak

    Jamie Foxx, The Burial'ın yapımcılığını ve başrolünü üstlenecek.

    Amazon Stüdyoları'nın bünyesinde hayata geçirilecek olan "The Burial" filminin başrolü ve yapımcısının Jamie Foxx olacağı resmi olarak açıklandı. The Burial 1999 yılında, The New Yorker'da Jonathan Harr tarafından yayınlanan makale üzerinden geliştirilecek. Film, 1990'lı yıllarda bir cenaze şirket zincirinin verdiği yasal mücadeleyi konu edinecek.

    Ray filmi ile Oscar ödülüne layık görülen Jamie Foxx'un gelecek projelerinden biri daha resmi olarak açıklandı. Spider-Man 3 filminde kötü adam Electro olarak karşımıza çıkacak olan Jamie Foxx, Amazon Stüdyoları'nın bünyesinde çekilecek olan The Burial'ın yıldızı olmak üzere anlaşma imzaladı. The Burial, 1999 yılında Jonathan Harr'ın The New Yorker'da yayınladığı makaleye dayanıyor. Makale, Mississipili iş adamı Jeremiah O'Keefe'nin, avukat Willie Gary'yi işe alarak cenaze evi yöneticisi Ray Loewen'e karşı dava açmasını konu ediniyordu. Mahkemenin sonucunda O'Keefe haklı görülmüş ve Ray Loewen ile şirketinin iş adamına 500 milyon dolar tazminat ödemesine karar verilmişti. Bu da cenaze evinin batmasına yetecek bir meblağ olmuştu.

    Novitiate ile tanınan Maggie Betts, The Burial'ın yönetmenliğini üstlenecek. I Am My Own Wife oyunu ile Pulitzer ödülü kazanan Doug Wright ise senaryoyu kaleme alıyor. The Burial'da oyuncu olarak Jamie Foxx'a kimlerin eşlik edeceği henüz açıklanmadı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top