Hesabım
    Jennifer Lopez ve Owen Wilson'lı "Marry Me"den Yeni Görseller!

    Romantik komedi filmi Marry Me'den görseller paylaşıldı.

    Bobby Crosby'nin çizgi romanlarından uyarlanan "Marry Me"den yeni görseller paylaşıldı. Yıldız isimler Jennifer Lopez ve Owen Wilson'ın başrolüne yerleştiği Marry Me'de ikiliyi bir çift olarak izleyeceğiz. Ayrıca Jennier Lopez'i de aşina olduğumuz şekilde, bir pop yıldızı olarak göreceğiz.

    Romantik komedi filmi Marry Me'nin vizyon tarihi geçtiğimiz gün içerisinde değiştirilmişti. Marry Me aynı zamanda ülkemizde de gösterime girecek. Ancak vizyon tarihi değişikliği konusunda herhangi bir bilgi henüz verilmedi. Golden Globe adaylığına layık görülen Jennifer Lopez ise filmden iki yeni görsel paylaşıldı. Filmin konusu ise şöyle: “Marry Me”, rock yıldızı nişanlısıyla Madison Square Garden’da evlenmek üzere olan bir pop yıldızına (Jennifer Lopez) odaklanıyor. Düğüne dakikalar kala nişanlısının onu asistanıyla aldattığını öğrenen pop yıldızı sahnede sinir krizi geçirir. Kalabalıktan rastgele birini (Owen Wilson) seçer ve onunla evlenmeye karar verir.

    Marry Me'nin oyuncu kadrosunda Jennifer Lopez ve Owen Wilson'ın yanı sıra Sarah Silverman, Chloe Coleman, Jimmy Fallon, Michelle ButeauJohn Bradley gibi isimler yer alıyor. Marry Me'nin soundtrackleri için Lopez ve Maluma işbirliği yaparak bir soundtrack albümü hazırladı. İkili, geçtiğimiz aylarda Pa'Ti + Lonely isimli bir şarkı yayınlamışlardı.

    Bobby Crosby'nin çizgi romanlarından yola çıkılarak çekilen Marry Me filminin senaryosunu John RogersTami Sagher ve Harper Dill kaleme aldı. Kat Coiro yönetmenliğindeki Mary Me'nin 14 Mayıs 2021 tarihinde izleyici karşısına çıkması planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top