Hesabım
    Miles Teller, Shailene Woodley ve William Hurt, Politik Taşlama "The Fence" Kadrosunda

    Politik film, The Fence'in oyuncu kadrosu şekilleniyor.

    İzlandalı yönetmen Grímur Hákonarson'ın imzasını atacağı "The Fence" filminin oyuncu kadrosundaki yıldız isimler resmi olarak açıklandı. Politik hiciv filmi olarak tanımlanan The Fence'in başrolünü Whiplash ile tanınan Miles Teller, Big Little Lies'ın başarılı ismi Shailene Woodley ve Kiss of The Spider Woman'ın usta oyuncusu William Hurt üstlenecek.

    İnatçılar filmi ile tanınan ve Hrutar filmiyle Cannes Film Festivali'nden ödüle layık görülen yönetmen Grímur Hákonarson, yeni bir proje için harekete geçti. The Fence isimli politik hiciv filmi, liberal bir çifti konu edinecek. İkili, aşırı muhafazakar eski bahriyeli komşuları nedeniyle garip durumların ortasında kalmaktadır. Komşuları ile aralarında 2 buçuk metrelik bir çit vardır. Muhafazakar komşu, bu çitin onu terörist güçlerden koruduğuna inanmaktadır.

    Yönetmen Grímur Hákonarson'ın yazdığı The Fence'in hikayesi Shane Danielsen tarafından senaryoya döküldü. Justin Nappi ve Juliet Berman filmin yapımcılığını üstleniyor. Yönetmen Hakonarson son olarak The County filmiyle Toronto Film Festivali'ne katılmıştı. Şimdi ise The Fence ile ilk İngilizce filmini çekmiş olacak. Aynı zamanda yönetmenin İnatçılar filmine bir İngilizce uyarlama çekildi. Filmin başrolünde Sam Neill ve Miranda Richardson yer aldı.

    Shailene Woodley ve Miles Teller daha önce de bir filmin başrolünü paylaşmıştı. İkili, Spectecular Now isimli romantik dram filminin yıldızı olmuşlardı. Son olarak Too Old To Die Young'da izlediğimiz Miles Teller, gelecek yıl içerisinde Top Gun: Maverick'te izleyici karşısına çıkacak. Shailene Woodley'i ise Endings, Beginnings'de izleme imkanı yakalamıştık. Usta oyuncu William Hurt, The Fence'ten önce Black Widow filmi ile sinemalardaki izleyicileriyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top