Hesabım
    Kate Mara, Fantastic Four'da Yer Almaktan Pişmanlık Duyuyor!

    Kate Mara, Fantastik Dörtlü'de rol almasıyla ilgili konuştu.

    Josh Trank yönetmenliğindeki Fantastik Dörtlü filminde Sue Storm karakteriyle karşımıza çıkan Kate Mara, filmde rol alması hakkında konuştu. Mara, yerden yere vurulan Fantastic 4 filminde rol aldığı için duyduğu pişmanlıktan bahsetti. Mara, "Kendim için dik durmadığım için pişmanım" sözlerini sarf etti.

    Fantastic Four filminin baştan sona, 20th Century Fox ve yönetmen Josh Trank arasında yaratıcı düşünce farklılıklarıyla hayata geçirildiği biliniyor. Josh Trank, bu konuda kendini savunmuş ve stüdyonun birçok kez filme müdahale ettiğini söylemişti. Ama filmin müdahale edilen kısımları haricinde de birçok soruna sahip olduğu görülüyordu. Box Office açıklamalarına göre Fantastic Four dünya çapında yalnızca 167.9 milyon dolar gişe hasılatı yapabildi ve her açıdan hayal kırıklığına neden oldu.

    Emmy Magazine ve Kate Mara'nın bir sohbetinde oyuncu başrolünde yer aldığı Fantastic Four hakkında konuşmuştu. Filmin korkunç bir deneyim olduğunu itiraf eden Mara, iki erkek yönetmenle birlikte çalışmak hakkında şu sözleri sarf etmişti: "Daha önce hiç kadın yönetmenlerle anlaşmazlık yaşamadım mı? Yaşadım. Büyük bir iş deneyimi değil miydi? Öyleydi. Ama hiçbir zaman 'Bu yaşanıyor, çünkü ben bir kadınım' diye düşünmemiştim." Şimdi ise Collider Ladies Night'ta konuşan oyuncu pişmanlığını şu sözlerle dile getirdi: "Sanırım o konuda hep durup düşündüğüm şey içgüdülerimin peşinden daha fazla gitmem gerektiği. Örneğin içimden bir ses 'Buna izin vermemelisin. Bu insan az önce ne dedi?' diyorsa ya da bunun nasıl bir enerji verdiğini seziyorsam ve bu durum performansıma etki ediyorsa böyle olmalı. Bir şeyi yapmak için para alıyorsunuz. Eğer bu yolda ilerlemek için aklınızda bir şeyler varsa söz alıp söylemeye hakkınız vardır. Gerçekte orada var olmama sebep olan şeyi X, Y, Z nedenlerle yapabilecek durumda değildim."

    Fantastik Dörtlü'nün hakları son olarak Marvel'a devredildi. Fox'un tamamen Disney'in himayesi altında olması nedeniyle Fantastik Dörtlü ve X-Men'i ilerleyen yıllarda Marvel Sinematik Evreni'nde izleyeceğiz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top